Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Volt a párom és köztem 1 hét szünet..

Ezalatt kavart mással...

Ez 3 hete volt.. tegnap elkezdtem magam rosszul érezni, a nyakamon és az állam alatti nyirokcsomók borsó nagyságúra duzzadtak, és annyira fáj mint az állat.. elmentem dokihoz..

csókbetegseg-ami csak nyállal terjed. Vírus, tehát lappangási idő is van..

Gondolom mindenki érti mire célzok.. elég nagy az esély..

Nem, nekem nem volt máshoz közöm, nyilván akkor nem írnám ki ide ezt a kérdést..

Teljesen szétzuhantam, nagyon rossz ez az egész.. amúgyis.. de ez..

2021. máj. 13. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
TUti, hogy szakítanék. Gyerekes ez az eégsz szünetesdi dolog.
2021. máj. 13. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy szakítás volt, vagy megbeszélt szünet. Aki pár héten belül mással kavar, azt nem viseli meg az elvesztésed. Tőlem mehetne Isten hírével.
2021. máj. 13. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
44%

Ha az ember racionális és logikus, akkor a szakítás után nem tartozott neked semmivel. Nem tartozott hűséggel.

Tehát nem csalt meg. Nem árult el vagy ilyesmi. Pláne ha Te szakítottál vele.

tehát nem úgy volt, hogy kidobott Téged, hogy megkúrhasson valakit aztán meg visszafogadott. Hanem Te dobtad, ő elment vigasztalódni, aztán Te visszafogadtad.

Viszont ott van a tudat, hogy szörnyű arra gondolni, hogy egy másik csajt döngetett az elmúlt pár hétben. Hogy mégis hogy volt erre képes? stb stb.

De azt valóban hozzá kell tenni, hogy ő nem követett el rosszat azzal, hogy ezt tette. Elvégre akkor nem voltatok együtt. Neked szarul esik értem. De az nem esett szarul, hogy szakítasz vele?

Vagy úgy szakítottál, hogy "de azért más nővel aztán le ne feküdjél!" .

Mit vártál, hogy majd élete végéig nem lesz semmi? Szabadjára engedted, akkor ez van. nincs hozzá túl sok közöd, hogy mit csinált abban az egy hétben.

Neked is jogod van szakítani, amikor csak akarsz. Ha zavar, akkor szakíthatsz bármi miatt. Indokolnod sem kell.

De a helyzet az, hogy ha 1 perccel a szakítás után már mással dug, akkor az nem megcsalás. Ez van. Racionálisan nézve ez a valóság.

Érzelmileg meg krv@ sz@r érzés... de a helyzet az, hogy Te választottad a szakítást.

Azt is lehet mérlegelni, hogy 1 héten belül megdugott más csajt igen. oké. Nem tudom, hogy ez mióta bűn vagy nem tudom. Ha szarul esik, akkor dolgozd fel vagy szakíts. Ha nem tudod elviselni, hogy szakítás után hamar lefeküdt valakivel. vagy csókolózott vele. nem tudom melyik.

2021. máj. 13. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
44%

Ha akkor szakításban voltatok, akkor nem tartozott neked hűséggel. Semmi kivetnivaló nincs abban, ha mással is

- beszélgetett,

- csókolózott,

- szexelt.

Eszerint valami nem stimmelt köztük, ezért mégis hozzád kéredzkedett vissza, te meg visszafogadtad. Innentől ismét köteles hűségesnek lenni hozzád.

2021. máj. 13. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Jaj, hagyjuk már ezt. A kapcsolat nem a kötelességekről szól, meg arról, hogy ki mivel TARTOZIK a másiknak. Mintha egy üzleti szerződéskötésről beszélnénk... Nem azért vagyok hűséges, mert muszáj, és mert szerződésbe foglaltuk, hanem azért, mert akit szeretek, azt egyszerűen nem csalom meg.

Ha valaki igazán szerette a párját, az szakítás után egy ideig még másra sem tud gondolni, nem hogy az első héten már más ágyában henteregjen. Nekem kb. fél éve romlott meg végérvényesen és visszafordíthatatlanul a kapcsolatom exemmel, és csak április közepén kezdtem el érezni, hogy készen állok egy új szerelemre, kapcsolatra.

2021. máj. 13. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már akkor szakítottam volna, ha a szünettel akarna bohóckodni és nem, nem fogadtam volna vissza egy hét után, egy hónap után vagy egy év után se. Szakítás után nincs visszaút, végleges döntés - szóval a vírus ebben a helyzetben részletkérdés és nem döntésfaktor.
2021. máj. 13. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed ebben a formában értelmetlen. A csókbetegség nyállal terjed, nem bizonyítja, hogy megcsalt, mert bárkitől elkaphatta, aki után ivott a pohárból.

Sőt lehet, hogy te kaptad el és adtad most neki tovább. Illetve, aki egyszer elkapta a mononukleózist, annak időnként kiújulhat es fertőzhet évekkel később is.

2021. máj. 13. 16:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, lehet, hogy egy hétig csak otthon zokogott a kérdező után! :-)))
2021. máj. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!