Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ebben az esetben?
4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, összességében szeretem, ő a világon az egyik legkedvesebb ember, de az utóbbi időben nagyon kezdünk távol kerülni egymástól.
Mostanában azt érzem, hogy nem a legjobbat hozzuk ki egymásból, hiába próbálkozom, már úgy érzem, hogy nem tudom boldoggá tenni, pedig figyelek rá, ajándékokat veszek neki, elviszem utazni, elviszem a szigetre is. Emellett az érzem, hogy már én sem tudok mellette boldog lenni, lehúz azzal, hogy mindig csak a problémáiról tud beszélni.
A probléma forrása az lehet, hogy nagyon eltérő a hátterünk, én jól keresek, 4 éve IT területen dolgozom, ő gyakornok egy kis cégnél, és ezt a különbséget nehezen tudja feldolgozni. Mások a céljaink is, én családot szeretnék, és gyerekeket, ő pedig élvezni a fiatalságot.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Szeretem őt, de most nem erősítjük egymást, hanem elszívja az én energiáimat is a felnagyított problémáival.
27/f 25/l
Jól sejtem hogy ő olyan ember aki inkább csak hangoztatja a problémákat, de megoldásokon nem töri a fejét, avagy eszébe sem jut hogy megoldja, megszüntesse a problémákat?
Ha igen, és ez téged zavar, jobb lesz ha elgondolkozol van e keresnivalótok egymás mellett.
Csaladot alapithattok par evvel kesobb is! Ha szakitasz,erre ugyis rajossz kedobb. Szoval tegyuk fel szakitasz,aztan kikeszulsz. Eltart honapokig vagy evekig ,mire felepulsz es feldolgozod,hogy uj konoly kapcsolatba kezdj. Ha kezdesz,par ev telik el a csaladalapitasig.
Ugyanott vagy,ha a mostYni bnoddel vartok 5-8 evet es akkor szul gyereket. Igy mindenki jol jar. Akkor meg boven nem lesztek oregek hozza!
Maradj a bnoddel es ne akarj ertelmetlenul szakitani.
N
Ezt egyféleképpen lehet megoldani, ha leültök mindent átbeszélni. 4 év hosszú idő, valószínűleg már kezd ellaposodni a kapcsolat, fel kéne dobni egy kicsit, új programok, új élethelyzet, bármi ami kimozdíthat ebből az állapotból.
Kérdezd meg mit szeretne, mik a tervei, ha azt mondja semmi és minden jól van,akkor bizony probléma van, ha pozitívan áll hozzá és tesz javaslatokat, akkor próbálj kompromisszumot kötni és adj még egy esélyt a dolognak.
Ami a családalapítást illeti, ez egy elég kényes téma, de még elég fiatalok vagytok ahhoz, hogy nem sürget az idő. Ha mindketten készen álltok erre a kihívásra és önként vállaljátok, csak akkor szabad belevágni.
Ha ez számodra nem elfogadható, akkor el kell búcsúzni és keresni egy olyan partnert akivel azonos a jövőképetek.
Nagyon jó barátom 2 éve elvette a párját, mert közös családban gyerekekben gondolkodtak, de egyszerűen sehogyan nem jött össze. Voltak orvosnál, étrend változtatást javasoltak(a legdurvább vega étrend szerint élt a párja), de erre nem volt hajlandó. 2 év után félrelépett és az első kis kalandból terhes lett a Nő, most lesz az esküvője.
Nem is volt nagy balhézás a megcsalás miatt, borítékolható volt, hogy ez fog történni. Bármennyire is ragaszkodsz a mostani párodhoz, ha nem egyeznek a terveitek akkor csak elvesztegetett idő.
Nálunk is hasonló a helyzet.
Igyekszem odafigyelni, néha valami csokit, ajándékot vinni, hallgatni ha mondd valamit felőle pedig nem látom ezt az érdeklődést, csak a problémákat meg az igényeket.
Menjünk ide menjünk oda, ez azt mondta amaz meg ezt stb.
Néha érzi hogy probléma van akkor felveti és hogy oldjuk meg de általában ez rám hárul teljesen.
Én sem tudom mit kéne tenni, mert aranyos néha ha rájön, de amúgy meg a fontossági sorrend végén érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!