Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ebben az esetben?
Régen nagyon szerettem a barátnőmet, de kezdem azt érezni, hogy teljesen más az értékrendünk és teljesen más az életcélunk.
Együtt élünk egy albérletben, én dolgozom, ő még tanul. Javarészt én tartom el, ő néhány tízezer Ft-tal beszáll a havi költségekbe, már amikor van rá pénze, én havi 200-300.000 Ft között költök kettőnkre.
Elvileg a nyáron dolgozna, de esélytelennek látom, hogy bármit is fog csinálni. Az ő élete most az, hogy eljár a barátaival bulizni, nekem marad a munka. Amikor reggel felkelek, ő alszik, amikor este aludnék ő még filmet néz.
Egyszerűen azt érzem, hogy hátráltat és visszafog. Kicsit semmirekellőnek tartom. Úgy érzem mostanában, hogy nem illünk össze. Ti szakítanátok ebben az esetben?
Egyszer leülnék vele ezt megbeszélni, de ha nincs változás, akkor lapát.
29N
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele?
'Figyelj Maris, szeretlek, de nekem nem tetszik, hogy nem dolgozol, amíg én megküzdök a pénzért. Nem érzem, hogy te annyit beletennél ebbe a kapcsolatba, az együttélésbe, mint én, és ez zavar. Illetve úgy érzem, velem sem foglalkozol eleget."
19/L
Beszéltem már vele. Mindig azt mondja, hogy majd keres munkát, aztán halogatja a dolgokat.
Igazából leszarom, hogy félév közben nem dolgozik, de az kicsit szar, hogy ilyenkor azt látom, hogy semmit nem csinál, csak bulizgat.
Reggelit készít neked, ebédet?
Gondoskodik rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!