Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Volt a párom és köztem 1 hét szünet..

Ezalatt kavart mással...

Ez 3 hete volt.. tegnap elkezdtem magam rosszul érezni, a nyakamon és az állam alatti nyirokcsomók borsó nagyságúra duzzadtak, és annyira fáj mint az állat.. elmentem dokihoz..

csókbetegseg-ami csak nyállal terjed. Vírus, tehát lappangási idő is van..

Gondolom mindenki érti mire célzok.. elég nagy az esély..

Nem, nekem nem volt máshoz közöm, nyilván akkor nem írnám ki ide ezt a kérdést..

Teljesen szétzuhantam, nagyon rossz ez az egész.. amúgyis.. de ez..

2021. máj. 13. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Megmondta, h massal kavart. Ha arra gondoltal, h esetleg csak irkaltak es nem volt tali, akkor tevedtel. Volt tali es mas is sajnos.

De amugy igen, en szakitanek.

2021. máj. 13. 13:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem mondta meg, lebukott vele, és kénytelen volt bevallani mert mondtam neki hohy tudok róla. De nem is ez a lényeg, nem erre éleződik a kérdés..
2021. máj. 13. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akinek az az első dolga egy szünet alatt, hogy keressen valaki mást, azzal én utána nem akarnám folytatni a kapcsolatot. Képzelheted mennyire fontos vagy neki, ha 1 héten belül összejött mással.
2021. máj. 13. 13:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szakítanék. Bár nem tudom, a szünet mit takar, szakítottatok, és kvázi minden szabad volt, vagy más... De aki egy héttel utánam más nővel kavar, az nekem nem kell.
2021. máj. 13. 13:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán mi az hogy szünet??
2021. máj. 13. 13:44
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Szóval azt mondod, hogy SZAKÍTÁSBAN voltatok?

Csak nekem van Jóbarátok flashbackem?

2021. máj. 13. 13:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen... Megmondom őszintén, én is kértem már szünetet, ami tök fölösleges volt, mert szakítás lett így is a vége. Viszont nem az volt az első dolgom, hogy mással összejöjjek, csak át akartam gondolni tiszta fejjel, van-e közös jövőnk.

Ne haragudj, de ennek a pasinak kicsit sem vagy fontos, na meg még ha meg is betegít... No comment.

2021. máj. 13. 13:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Eleve aki olyan baromsággal hozakodik elő, mint pl. a "szünet", menten szakítanék. Mi ez, valami videojáték, ahol megnyomod a PAUSE gombot, és akkor folytatod, amikor akarod? Hát kérlek, az élet, és az emberi kapcsolatok nem így működnek. És erre a jelem eset is nagyon jól rávilágít. Mi is az, hogy "szünet"? "Most két hétig nem vagyok beléd szerelmes, de utána újra szeretni foglak"? Vagy hogy értelmezendő? Időzített szakítás, és újra járás? Mi az értelme? Ha valami probléma van, akkor arra nem az a megoldás, hogy "oké, akkor két hétre doblak". Ha viszont az alatt nem jártok, akkor lehet dugni mással? Majd a "szünet" után ismét te vagy az élete értelme?

Na, az ilyen visszásságok miatt is baromság a "szünet".

Meg aztán: ha valaki szeret, akkor nem fogja az érzéseit pár hétre felfüggeszteni. Ha meg nem szeret, akkor nem szünetelni kell, hanem intelligens emebrek módjára különválni.

Persze, aláírom, bizonyos ritka esetekben tényleg még akár jót is tehet, ha egy-két napra elvonultok egymás elől. De ez rohadtul nem szünet, és nem is kéne ilyen dedós-beteges ideológiát ráhúzni. És nem mellékesen: ez is csak akkor ér valamit, ha ezalatt rendezitek magatokban a dolgokat, és utána közösen megbeszélitek. De önmagában attól, hogy pár napig nem látjátok egymást, legfeljebb csak elidőzni sikerül a problémát.

2021. máj. 13. 14:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én szünetet kértem a barátnőmtől, akkor csak annyi volt a helyzet, hogy nem szántam még el magam a szakításra.

A szünetben sikerült elgondolkodnom és elszánnom magam.

Persze mikor vége lett a szünetnek, akkor szakítottam.

2021. máj. 13. 14:08
 10/18 A kérdező kommentje:

Szakitasnak indult , de 1 het utan visszafogadtam.

De ugy latom sokan nem ertik a kerdest. Nem azt kerdeztem hogy gaz vagy nem gaz a szunet, vagy van-e ertelme (mint irtam nem annak indult)

Hanem hogyha tudod hogy valszeg elkaptal egy csunya virust, amit ossze tudsz kapcsolni azzal hogy tudod-massal csinalt ezt azt- szakitanal-e vagy beletorodnel, mert hogy “ugysem voltatok egyutt”- de azert egy finom kis virust athozott neked...

2021. máj. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!