Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom befogja oltatni magát? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Ha beoltatja magát akkor ha úgy alakulnának a dolgok, akkor le kellene mondanom a gyerekvállalásról, mert lehet beteg gyerekünk születne. Ha meg beoltatja magát, és úgy találkozok vele, akkor meg beteg leszek mellette, mert mellettem lesz, én is olyan tüneteket fogok produkálni akkor, mintha be lennék oltva. Hiszen nem egy olyan esetről hallottam, hogy valaki oltottakkal volt, és elindult a vérzése, úgy hogy már nőgyógyászatilag elmúlt elvileg.
2021. máj. 12. 18:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
2-es es 3-as valaszolonak: imadlak titeket!!! 😂😂😂😂 feldobtatok az estem
2021. máj. 12. 19:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, téged már a válaszolók beoltottak, neked már úgyis mindegy.
2021. máj. 12. 19:46
 13/23 anonim ***** válasza:
53%
Troll kérdés gondolom.
2021. máj. 12. 22:34
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
Megértem. Nem tudod lebeszélni róla?
2021. máj. 13. 01:18
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Ugye ez csak vicc? Nem hiszem el, hogy ennyire tájékozatlan legyen valaki, és ennyire bedőljön a kamu oldalakon írt hülyeségeknek.
2021. máj. 13. 08:54
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
Hagyjátok már, ez nagyon gyenge eresztés. De pár válaszon felröhögtem :D
2021. máj. 14. 22:38
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Én ugyanúgy oltás párti vagyok mint a pasid.

A barátnőm retteg az oltástól, mint Te.

Mi meg tudtuk beszélni a dolgot. Már kibékültünk és döntésre jutottunk EGYÜTT.

Minden probléma és konfliktus próbára teszi a kapcsolatot. Ez most még jobban, mert itt nem lehet kompromisszumot kötni. Ez egy bináris kérdés. IGEN vagy NEM. nincs más választás.

nincs kompromisszum.

Ezt bizony le kell beszélnetek komolyan. És ha úgy gondolod, hogy élet és halál a tét, akkor mindent fel kell tenni valóban.

Én szerintem hülyeség az oltás para, de elfogadom a barátnőm félelmeit. És belátom, hogy abban igaza van, hogy az orvosok sem tudják a hosszútávú hatásokat. De én megbízok az orvosokban, szerintem nincsen semmi para.

Az mondjuk jogos, ha mégis, akkor mi lesz. De sztem nem lesz semmi.

Mindegy. Nekem az a lényeg, hogy a szüleim és nagyszüleim beoltva, és én 24 évesen túl élem azt is, ha elkapom a vírust.

2021. máj. 14. 23:14
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

#2 #3

Zseniálisak vagytok! 😆😆

Kérdező, szerintem se oltással, se anélkül ne szaporodj!

2021. máj. 14. 23:29
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
Neked mindenképpen fogyatékos gyereked születik. Anyai ágon öröklődik.
2021. máj. 15. 10:18
 20/23 anonim ***** válasza:
19. sajnos a magzat az alkohol cigi hatására elhalna, bár a drogok miatt talán úgyse lehet terhes.
2021. máj. 15. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!