Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ir a srác én irjak neki? vagy az cink? És ha nem akar beszélni velem?
a 2-3 év korkülönbség nem akadály, nyugodtan írhatsz neki, egy idő után te is felajánlhatod, hogy találkozzatok. Ha nem akar semmit (ez is benne van a pakliban), akkor is legalább megpróbáltad...
De az is lehet, hogy csak félénk a srác, úgyhogy nyugodtan írj neki.
25/f
fiú létemre nem akaszkodnák olyan lány nnyakába,aki nem érdeklődik utánam erről ennyit értem én mire célzol csak ez oda-vissza működik kell egy kis biztatás is a fiúknak ha esesetleg ezt még nem tudtad volna.
Ha aférfi sok nővel lefekszik vagány de ha egy nő sok férfival lefekszik kurv@ blablabla egyenjogúság kellett?
Akkor kezdeményezzenek a lányok is vagy biztassák az udvarlót
Dehogyis néz annak ne viccelj:D Simán érdeklődsz felőle, hogy Mi újság? Hogy van? stb ezzel nem azt írod, hogy tetszik neked és rögtön feküdjetek le hanem csak érdeklődsz felőle. Tessék: Hogy telt a napod? Hogy telik a nyarad kedves kérdező?
Most az jött le neked, hogy le akarlak fektetni téged?
Csak érdeklődtem felőled ebben nincs semmi. Ha most bevádolnál, hogy rádstartoltam védekezhetnék azzal, hogy te bizony hülye vagy és a kedvességemet összetéveszteted az érdeklődésemmel ami neked szégyen nem nekem.
Remélem értehető.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!