Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan gondom van most hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan gondom van most hogy nem tudok miről beszélgetni egy lánnyal. Ma neten megismertem egy lányt, az alapvető kérdések megvoltak, de ha ma megint beszélni fogok vele félek hogy nem tudok majd mit irni neki. mit irjak?

Figyelt kérdés
tehát az ilyenek hogy hol laksz?mi a hobid? már megvoltak
2009. máj. 7. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Pl.: megkérdezheted tőle h mizu?, zene,koncertek,bulik,mit hallgat,kedvenc film,kaják,város ahol laktok(h vannak-e ott jó helyek),suli v meló,tesók,esetleg egy tali....kapásból ennyi,de majd a beszélgetés kialakul,hisz ő is kérdez majd Tőled:D
2009. máj. 7. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

hidd el ez jön magától mert én pl van olyan pasi akivel sose találkoztam és minden nap beszélünk és midnig van téma.

van bennetek vmi közös?

én pl utálom amikor a volt pasik szóba kerülnek tehát ezt ne!

szerintem simán kérdezd meg h milyen napja volt.

történt e vmi érdekes vele stb.

meg ha veled volt vmi akkor meséld el!

van sok ilyen kérdés de mindnek ugyan az a válasza ha van bennetek vmi közös akkor tuti lesz téma!

mondom nekem volt olyan h minden nap beszéltünk és olyan is h 2 hónap alatt 2x beszéltünk!

tehát szerintem jön ez magától!

bocsi de konkrét témát nem tudok ez vagy jön magától vagy nem!

15/l

-sprite-

2009. máj. 7. 18:15
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget
2009. máj. 7. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok lányt vettem már így fel msn-en. És akikkel nem tudtam beszélgetni azokkal nem lett semmi. Ha a lány is akar valamit akkor próbál segíteni. Sose hittem volna, hogy idegen lánnyal tudok majd normálisan beszélgetni. De most megismertem egy lányt, akivel már a talit szervezzük. Szal lehet, hogy nem ő azz igazi, ha nem tudtok beszélgetni. De ne add fel.

Most lehet, hogy azt mondod, hogy hülye vagyok, mert én is ezt gondoltam volna arról, aki ismeretlenül ilyet mond nekem, de nekem ez a tapasztalatom van.

2009. máj. 7. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

hogy telt a napod / övé. élmények kitárgyalása.

am ha a csaj nagyon szótlan meg látszik h nem ír, meg kérdez inkább ne erőltesd.

2009. máj. 7. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
át még egyenlőre nemtudom hogy emnnyire szeret kérdezni, de tegnap mikor beszéltem vele volt egy kinos 2perc ,és utánna irta hogy "mondj valamit", folytattam a beszélgetést vele, de leet hogy nem lesz még egyszer ilyen szerencsém.
2009. máj. 8. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!