Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam egy lánnyal, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam egy lánnyal, ez volt a második randi. Mit csináljak? Msnen nincs miről beszélni. Mit írjak neki? Esetleg sms-t?

Figyelt kérdés

még nem járunk, de valószínű fogunk, de nem tudok miről beszélgetni vele:(

amúgy én 16 vagyok és ő is :)

2010. okt. 13. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha nem tudtok beszélgetni, minek akarsz járni vele?
2010. okt. 13. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
mert szeretem
2010. okt. 13. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
hmm...akkor javaslom az sms-t, biztos örülni fog
2010. okt. 13. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Mi a barátnőmmel két hétig leveleztünk az első randi előtt. Elég terjedelmes leveleket váltottunk. :) Az első randi előtt mindketten féltünk, hogy nem lesz már témánk, de hat órán át beszélgettünk. Legközelebb minimum négyet. Ha nincs témátok, akkor tényleg nem értem, mit akartok egymástól... Ha valaki érdekel, attól mindig tudsz valami olyat kérdezni, amire kíváncsi vagy vele kapcsolatban.
2010. okt. 13. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
sms.. múltkor én is jártam egy sráccal nem volt közös témánk kb... mindenben teljesen külömböztünk de szerettem nagyon bár csak 1 hónapíg tartottnem bántam meg. a szerelem mindent leküzd:D
2010. okt. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!