Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Most mennem kell, de szeretnék még veled erről beszélni. élőben. " ezt írta msn. Aztán már két napja nem írt. Én meg minek írjak. De arra gondoltam holnap írok neki. valami ilyesmit: miért nem írtál mostanában, hogy mikor találkozunk?
Ha jól sejtem te vagy a lány.Várd meg még a fiú kérdezi meg, legyen meg a büszkeséged, ne nyomulj.
Azt is jó lenne tudni, hogy mire mondta az idézőjeles részt.Miről akar beszélni?Valaha találkoztatok már?
hát arról beszéltünk, hogy ő nem tud hová tenni.
Mivel volt egy-két testi dolog szopás meg nyalás, de nem feküdtünk le mivel én szűz vagyok és még nem vagyunk szerelmesek. De én mondtam este hogy találkozunk és ő akkor azt hitte hogy én akarom. Pedig csak találkozni szerettem volna mert jó vele lenni.
És mielőtt elment volna egy kérdést írt amire ő most várja a választ és ezért nem ír.
Oki lehet nem kellett volna ezt így leírnom. bocsánat.
Ha kedvelem és szeretem is csak még nem szerelemből,és mondta, hogy ő is így érezz iránytam. Akkor ezek nem kellett volna hogy megtörténjen? Ez szűz elveszítét jelenti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!