Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a párom viselkedése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom viselkedése ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Elkezdtem érezni egy hete, hogy 90 felett rángatni kezd az autóm. Megkértem a páromat, hogy ő is próbálja ki, hogy ugyanezt tapasztalja-e. Szerinte semmi baja, beképzeltem csak. Engem azonban továbbra is idegesített, így elvittem ma délelőtt szervizbe, ahol megállapították, hogy gyertyát kell benne cserélni, illetve egy szelepet is ki kell benne cserélni, valamint egy alkatrészt kell hozzá rendelni. A lényeg, hogy összesen durván 100 ezer Ft-ba fog kerülni, az alkatrész csak pár nap múlva jön meg, addig nem tanácsolják, hogy használjam, ezért megkértem a páromat, hogy vigyen el addig a munkahelyemre az ő autójával, ami elég nagy kerülő neki, valamint azt, hogy ebben a hónapban kivételesen ő fizesse ki a rezsit és albérletet (felesben fizetjük alapesetben), majd apránként megadom neki, törlesztem, ám erről hallani sem akar, azt mondja, hogy oldjam meg én.

2021. máj. 10. 16:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
30. Van ám másik pasi is a világon.
2021. máj. 10. 18:01
 32/48 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vele egy ilyen dolog miatt szakítani, de nagyon rosszul esik.
2021. máj. 10. 18:07
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
32. És mit ad neked ami miatt megéri még így is vele maradni hogy nem támogat semmiben.
2021. máj. 10. 18:09
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon gáz részéről. Már önmagában a külön kasszát se értem, de jó, valakinél bejön. De az hogy nem segít, és úgy reagál ahogy, az nagyon gáz. A leírásod alapján ti nem is egy család vagytok, csak lakótársak, abból is az a hidegebb, távolságtartóbb fajta. Én nem pazarolnám rá az időmet.
2021. máj. 10. 18:17
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
En a kérdés alatt végig arra próbáltam rajonni, hogy ti mitől vagytok párkapcsolatban. Se támogatás, se segítség, se feladatmegosztas, se torodes, se semmi. Ketten eltek, néha beléd rakja, de amúgy felőle csináljal magaddal, amit akarsz. Ez amugy biztos kell neked?
2021. máj. 10. 18:28
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kapcsolatnak mi értelme?

Mint két lakótárs, extrákkal.

Kire számítson az ember a bajban,ha nem a párjára?

Te nem számíthatsz rá..keress olyat aki IGAZÁN szeret...

2021. máj. 10. 18:45
 37/48 A kérdező kommentje:
Azért szerencsére nem ennyiből áll a kapcsolatunk, mint amit vázoltál. Szoktunk kirándulni járni szinte minden hétvégén, nyáron vitorlázunk (nagypapájáé), hétköznap esténként sorozatozunk Netflixen, pár hete eljár velem futni, ő is elkezdett jobban figyelni a mozgásra, mióta rámerészkedett a mérlegre. Szerelmes vagyok, elég egy mosoly tőlevés minden haragom elszáll, amit mondjuk sokszor ki is használ. Jobb így, hogy nem vagyunk közös kasszán, akkor minden kiadásnál csak összevesznénk, hogy minek költünk erre vagy arra.
2021. máj. 10. 18:48
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a bibi ,hogy ö viszont nem szerelmes beléd..kicsit sem.

Te viszont az vagy belé,így írhatunk akármit..

2021. máj. 10. 18:50
 39/48 A kérdező kommentje:
Ő is az, mondja, valamint megtett már értem olyan dolgot, amit a korábbi kapcsolataiban nem (nem anyagi természetűt).
2021. máj. 10. 19:00
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze:)

Oda-vissza van érted:))))

De azért egyél kevesebbet,azt elég lesz a pénzed:)

2021. máj. 10. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!