Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom viselkedése ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem érezni egy hete, hogy 90 felett rángatni kezd az autóm. Megkértem a páromat, hogy ő is próbálja ki, hogy ugyanezt tapasztalja-e. Szerinte semmi baja, beképzeltem csak. Engem azonban továbbra is idegesített, így elvittem ma délelőtt szervizbe, ahol megállapították, hogy gyertyát kell benne cserélni, illetve egy szelepet is ki kell benne cserélni, valamint egy alkatrészt kell hozzá rendelni. A lényeg, hogy összesen durván 100 ezer Ft-ba fog kerülni, az alkatrész csak pár nap múlva jön meg, addig nem tanácsolják, hogy használjam, ezért megkértem a páromat, hogy vigyen el addig a munkahelyemre az ő autójával, ami elég nagy kerülő neki, valamint azt, hogy ebben a hónapban kivételesen ő fizesse ki a rezsit és albérletet (felesben fizetjük alapesetben), majd apránként megadom neki, törlesztem, ám erről hallani sem akar, azt mondja, hogy oldjam meg én.2021. máj. 10. 16:19
21/48 anonim válasza:
Nekem alap hogy segitek a páromnak ha bajban van és neki is az. Mi ezen nem gondolkodnánk. A tietek viszont nem párkapcsolat legalábbis ez nekem nem az.
22/48 A kérdező kommentje:
2,5 éve vagyunk együtt, szerintem ennyi idő után ennek bele kellene férnie. Persze csinálhatnám azt is, hogy kifizetem az albérlet+rezsi felét az autóm mellett, viszont akkor nem tudom, hogy a hónap vége fele miből lenne pénzem kajára. Mindketten külön főzünk, én egészségesen étkezem, az ő zsíros, magyaros kajáit nem szeretem, így az sem megoldás, hogy ad belőlr.
2021. máj. 10. 17:05
23/48 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy meg tudod-e oldani, jól látod, hogy egy párkapcsolatban alap lenne, hogy ilyenekben segítsetek egymásnak oda-vissza. Egyáltalán nem nagy kérés. Mi összeköltözés óta közös kasszán vagyunk, de mikor nem éltünk együtt, akkor is szemrebbenés nélkül adtunk kölcsön egymásnak, ha úgy adódott. Ilyen minimális kellemetlenséget meg, hogy kerülővel megy a melóba, bevállal az, aki szeret. Én nem vagyok benne biztos, hogy ez az ember annyira szeret téged.
24/48 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szeret, nem kételkedem benne ilyen téren. Előttem volt egy barátnője, aki anyagilag eléggé kihasználta, biztosan ezért óvatos velem is, de ennyi idő alatt számtalanszor bizonyítottam neki, hogy én nem vagyok olyan, most is visszaadnám neki maradéktalanul az összeget.
2021. máj. 10. 17:15
25/48 anonim válasza:
Nem normális, de te választottad őt, tudnod kéne, hogy milyen. Én a legjobb barátomnak is szó nélkül adnék, mert maximálisan megbízom benne.
26/48 anonim válasza:
Ismered az anyagi helyzetét? Lehet, hogy pont olyan csóró, mint te vagy, és nincs neki sem erre 100e Ft-ja a hónapban. Eleve felelőtlenség autót tartanod, ha nincs miből a javítást fedezni.
27/48 A kérdező kommentje:
Persze, Ft-ra pontosan tudom mennyi a havi fizetése, ahogy ő os az enyémet. Ki tudná fizetni ebben a hónapban az albérletet+rezsit.
2021. máj. 10. 17:21
28/48 anonim válasza:
Durva, ez kb olyan kapcsolat, mint lakótársak, barátság extrákkal.
Amúgy sztem nem normális h nem segít.
29/48 anonim válasza:
Szerintem sem normális hogy nem segít. Bajban vagy, elvileg a társad, ès egy ennyit nem tesz meg az iszonyat bunkòsàg. Meg sem fordulna a fejemben ezt csinàlni a pàrommal ès 100% hogy neki sem.
30/48 A kérdező kommentje:
Erre képes volt azt mondani, hogy egyek kisebb adagokat, akkor tovább elég lesz, amit főzök. Pedig nem eszek sokat, ő minimum 3-szor annyit fogyaszt, elhízott sem vagyok 54 kg-san. Azt elfelejti ilyenkor, mikor hozok neki a boltból meglepit, például a kedvenc csokiját.
2021. máj. 10. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!