Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom viselkedése ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem érezni egy hete, hogy 90 felett rángatni kezd az autóm. Megkértem a páromat, hogy ő is próbálja ki, hogy ugyanezt tapasztalja-e. Szerinte semmi baja, beképzeltem csak. Engem azonban továbbra is idegesített, így elvittem ma délelőtt szervizbe, ahol megállapították, hogy gyertyát kell benne cserélni, illetve egy szelepet is ki kell benne cserélni, valamint egy alkatrészt kell hozzá rendelni. A lényeg, hogy összesen durván 100 ezer Ft-ba fog kerülni, az alkatrész csak pár nap múlva jön meg, addig nem tanácsolják, hogy használjam, ezért megkértem a páromat, hogy vigyen el addig a munkahelyemre az ő autójával, ami elég nagy kerülő neki, valamint azt, hogy ebben a hónapban kivételesen ő fizesse ki a rezsit és albérletet (felesben fizetjük alapesetben), majd apránként megadom neki, törlesztem, ám erről hallani sem akar, azt mondja, hogy oldjam meg én.2021. máj. 10. 16:19
11/48 anonim válasza:
Milyen más lehetőségeid vannak még hogy bejárj munkába, illetve rendezd a szervízt?
#2 és #6 voltam
12/48 anonim válasza:
Külön kocsit tartotok fent mindketten, külön kocsival jártok, de nincs minimális félretett pénzetek sem pl ilyen kisebb mindennapos vészhelyzetekre és hónapról hónapra éltek? Az nem semmi!
13/48 anonim válasza:
Komolyan, minek kezd egy nő csóró pasival? Gond van a külsőddel?
14/48 A kérdező kommentje:
EGR szelepet kell benne cserélni. Az autót mindenképp ki kell fizessem a szetvizben. Dolgozni vagy bevisz a párom vagy tömegközlekedem, de utóbbi esetben több átszállással tudok bejutni, jegyeket kell vennem. Múlt hónapig volt megtakarításom, akkor egy váratlan kiadás elvitte, nem gondoltam, hogy egymás utáni hónapokban ennyi pluszköltségem merül fel. Nem csóró, átlagos jövedelmi viszonyaink vannak.
2021. máj. 10. 16:43
15/48 anonim válasza:
Ha nem együtt élnétek, hogy oldanád meg? Mondjuk ha egyedül élnél albérletben?
Mástól nem tudsz kölcsönkérni? Nincs olyan kollégád, aki be tud vinni? Szerintem mindenképp oldd meg a barátod segítsége nélkül.
A továbbiakban meg rendezkedj be erre, hogy mindenben egyedül vagy, nem számíthatsz rá. Így tudsz vele közös jövőt tervezni.
16/48 anonim válasza:
Nem baj majd a gyerekt is te fizeted egyedül mert az is a tied lesz nem az övé.
Komolyan nem értem hogy miért ilyen tahokkal kell összejönni ennyiből lehetsz egyedül is.
17/48 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a szüleimtől kérnék kölcsön. Van, viszont nekik is kerülni kell, senki nem lakik felénk, ha más megoldás nem lesz, akkor valamelyik kollégámat megkérem, hogy hozzon be, vigyen haza. Azt hittem ennyit a párom is meg tud tenni, fordított helyzetben én külön kérés nélkül megtenném, ezért esik ennyire rosszul. Mondtam neki, hogy írjunk szerződést a tartozásomról, ha az nyugtatja meg, tényleg nem lehúzni akarom anyagilag.
2021. máj. 10. 16:51
18/48 A kérdező kommentje:
Nincs, nem is lesz gyerekünk, egyikőnk sem szeretne, de ez megint nem tartozik a kérdéshez.
2021. máj. 10. 16:51
19/48 anonim válasza:
Nagyon számíthatsz rá a bajban :D jogilag nyilván nem kőtelessége, de ennyit simán megcsinálok azért, akit szeretek. Én benyelném, de egy szalmaszálat nem tennék érte keresztbe, ha szarba kerül. Csak így mi értelme van egy kapcsolatnak, ahol elvileg szeretitek egymást? Ki tudja.
20/48 A kérdező kommentje:
Jogilag sem az, egyelőre nem vagyunk házasok, csak élettársak. Tudom magamról, hogy én fordított helyzetben nem tudnék így viselkedni, ezért esik ennyire rosszul. Nem értem ezen mi olyan nagy kérés, nem arról van szó, hogy ezzel teljesen lenulláznám a fizetését.
2021. máj. 10. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!