Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én érzem rosszul vagy tényleg cserben hagyott a párom?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt a családomban elég erős problémák ütötték fel a fejüket, amik engem is érintenek... a párommal nem élünk együtt így mikor volt alkalmam írtam neki és felhívtam sírva hogy elmondjam a problémáimat mire ő semmi megnyugtatót nem mondott még azt sem hogy menjek át és megnyugtat. Majd megbeszéltük hogy átjön mert nem szeretne egyedül hagyni de olyan későn végzett a munkában hogy nem jött. Így napok óta egyedül vagyok és próbálom átküzdeni magam a problémán csakhogy nekem szükségem lenne a páromra de a munkája miatt még írni sem tud. Úgy érzem meg sem próbálta hogy jobban érezzem magam, a mai nap még semmit sem írt.... összeségében szerintem cserben hagyott és próbálta a szőnyeg alá söpörni a problémáimat.2021. máj. 8. 14:19
11/13 anonim válasza:
Szerintem is attól függ, hogy pontosan mi történt.
12/13 A kérdező kommentje:
Én 20 párom 24
10 hónapja vagyunk együtt
2021. máj. 8. 16:40
13/13 anonim válasza:
Még mindig nem írtad le, mi történt.. Mert ha mondjuk válnak a szüleid, azért nehogymár 20 évesen babusgatni kelljen, de ha valami tényleges tragédia történt pl. haláleset, komoly betegség vagy anyagi csőd akkor érthető ha cserben hagyva érzed magad. Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!