Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én érzem rosszul vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én érzem rosszul vagy tényleg cserben hagyott a párom?

Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt a családomban elég erős problémák ütötték fel a fejüket, amik engem is érintenek... a párommal nem élünk együtt így mikor volt alkalmam írtam neki és felhívtam sírva hogy elmondjam a problémáimat mire ő semmi megnyugtatót nem mondott még azt sem hogy menjek át és megnyugtat. Majd megbeszéltük hogy átjön mert nem szeretne egyedül hagyni de olyan későn végzett a munkában hogy nem jött. Így napok óta egyedül vagyok és próbálom átküzdeni magam a problémán csakhogy nekem szükségem lenne a páromra de a munkája miatt még írni sem tud. Úgy érzem meg sem próbálta hogy jobban érezzem magam, a mai nap még semmit sem írt.... összeségében szerintem cserben hagyott és próbálta a szőnyeg alá söpörni a problémáimat.

2021. máj. 8. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is attól függ, hogy pontosan mi történt.
2021. máj. 8. 16:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Én 20 párom 24

10 hónapja vagyunk együtt

2021. máj. 8. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem írtad le, mi történt.. Mert ha mondjuk válnak a szüleid, azért nehogymár 20 évesen babusgatni kelljen, de ha valami tényleges tragédia történt pl. haláleset, komoly betegség vagy anyagi csőd akkor érthető ha cserben hagyva érzed magad. Nem mindegy.
2021. máj. 9. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!