Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én érzem rosszul vagy tényleg cserben hagyott a párom?
Dolgozik, nem szórakozik.
Vagy mit gondolsz, mondjon fel?
Szokj hozzá, a férfiak így oldanak meg problémát. Nem beszélnek róla, akkor nincs. Nem gondolnak az adott problémára, akkor az számukra nincs is. Neki ez a legjobb megküzdési stratégia, amit ismer és ezt próbálja neked is adni. A lehető legjobbat, amit ő ismer.
Ha ki akarod beszélni, inkább egy barátnőt hívj fel. A nők alkalmasak arra, hogy tétlenül hallgassanak. A férfiak nem.
O tudja, de mi nem, mik voltak azok a problemak. Igy esetleg bagatellnek tuno dolgok, amik miatt durcizol. Elnezest, ha nem, de igy egyaltalan nem lehet eldonteni.
Igen, te szamodra erosen felzaklato, de az o szamara meg erosen kimerito, ami vele tortenik.
Az én exem is sokat dolgozott anno.
Velem is volt hasonló, de én le tudtam annyival, hogy megbeszéltünk egy fix talit, hiszen a beosztását mindenki tudja.
Azonkívül, pár perce biztos lenne, hogy írjon valamit, de ha tényleg ilyen sokat dolgozik, simán lehet, hogy amúgy hulla fáradt és nincs energiája a te problémáidra, hiszen az övéit se tudja akkor alapvetően tisztába tenni.
Beszéljetek meg egy talit, és addig kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!