Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tenyleg rosszul csinaltam?
Figyelt kérdés
Van egy baratom (17) augusztusba lesz 2 eve h jarunk. Az anyjanal dolgozik, es meg van fazva. En irtam egy smset az anyjanak hogy nem lassa hogy meg van fazva es h hadja pihenni egy kicsit ne kuldje dolgozni. Erre azt valaszolta hogy: hogy engedem meg magamnak hogy neki sms-t irjak. A baratom egyet ert vele.2009. máj. 13. 17:48
1/8 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen hangnemben írtad. Ha parancsoló, kiosztó stílusban, akkor jogos. Ha szépen kérted, akkor lehet hogy csak túl gyereknek tart még titeket, nem szeretné, ha pont te adnál neki tanácsot. Ne is törődj most ezzel, pár nap és szerintem elfelejtődik a dolog.
2/8 A kérdező kommentje:
Igy irtam: "Nem latja hogy megvan fazva? Ne kuldje dolgozni. Mondja meg neki hogy fekudjon le pihenni mert ram nem halgat."
2009. máj. 13. 17:55
3/8 anonim válasza:
"Anyóssal" sosem tanácsos ellenkezni.. Én nem avatkoztam volna bele, de végül is részedről egy szép gesztus volt.. Majd elfelejti.. legalább látja, hogy fontos neked a fia:)
4/8 anonim válasza:
Hát az első mondat azért egy kicsit kioktató stílusú (szerintem).
Vmi ilyesmit kellett volna írnod: Meg van fázna, legyen szíves most ne küldje inkább dolgozni.
De mondom, hagyd a fenébe, pár nap, és elfelejtődik az egész.
Legfeljebb, ha legközelebb találkoztok, mondd neki azt, hogy ne haragudjon, nem akartál rosszat, csak aggódtál a fiáért.
Óvatosan kell ám bánni ezekkel az anyósokkal;)
5/8 anonim válasza:
Igen, rosszul csináltad. Anyósjelöltnek ilyen hangnemű sms-t írni, elég laza dolog. Lehet hogy nem ártana elmenni egy illemórára...
6/8 anonim válasza:
szerintem meg teljesen igaza vana fiunak, az annyának nincs annyi esze hogy nem dolgoztatom saját lányomat mikor tökig náthás? valkinek fel kell nyitni aszemét lehet kisé bántó volt de remélem hatásos!
7/8 A kérdező kommentje:
de nem volt igazam?
2009. máj. 14. 17:16
8/8 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy igazad volt-e, hanem hogy jól csináltad, vagy rosszul. És ezt rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!