Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ismerkedes stadiuma meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedes stadiuma meddig tart? Mi szamit multnak ami nem tartozik ram? Rosszul latom tenyleg?

Figyelt kérdés

Rovidre fogom.

Ismerkedtunk hetekig beszelgettunk ( kulfoldon dolgozom ) par het utan oda koltozott hozzam es ra 3 hetre haza tudtam menni. Az en lakasomban vart mint ha 100 eve egyutt lennenk. 4 nap utan elromlott a laptopja es a javitas kozben fenyderult mindenre. 50 holgyrol beszelek 2 unokaval, de korat meghazudtoloan csinos. Nos chatsex farkincaval turkalok magamba videoval. Egy videki varosban hajtos oromlany volt mig hozzam nem koltozott. Egy beszelgetes a palijaval akirol nem tudtam hogy tud megtollasodni mellettem es ledumaltak ( amit felvett ) hogy jarnak ossze nalam prutykolni. De a lenyeg hogy amit allit hogy ez csak a mult es mire haza mentem arra rendet csinalt maga korul. Amikor hetekig beszelgettunk es elfogadta a lehetoseget hogy hozzam koltozzon az csak flort volt es amit az alatt es elotte csinalt ahhoz semmi kozom. Mahyarul en vagyok a hulye hogy igy mar nem tetszik a menyasszony? Lesz kutyabol szalonna?

2018. nov. 15. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem a mondataidat, de mindegy, a lényeg átjött szerintem.

Úgy érzed hazudott neked? Hagyd ott.

A jelek alapján megycsal? Hagy ott.

Úgy érzed hülyének néz, kihasznál? Hagyd ott.

Vagy dobd ki. Vagy ilyesmi.

2018. nov. 15. 00:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálad lakik. Ez már nem ismerkedés.

Egyszer már elsírtad az egész életed. Azóta nem sikerült kidobnod egy prostit a lakásodból. Töketlen vagy.

2018. nov. 15. 07:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Neki joga van úgy gondolni, ahogy, és neked is.

Ha neked nem tetszik, akkor szakítasz. Ha el tudod viselni, akkor nem.

Ehhez minek kérdést feltenni? Döntsünk helyetted?

Érted, mit akarok mondani?

Kit érdekel, mások szerint ez sok-e, vagy nem? Az a lényeg, hogy NEKED sok-e. Ha igen, elköszönsz. Ennyi.

2018. nov. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!