Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratom leidiotaz lepatkanyoz mert nem talalkoztunk rosszul esett es mondtam neki hogy tuti megcsal, igy tenyleg jogos volt tole?
Most komolyan...szeretettel kérdezem: miért hagyod, hogy bárki így beszéljen veled?
Nem az a kérdés, hogy jogos volt-e amit mondott, hanem hogy mi a jó fittyfenéért vagy együtt ezzel az emberrel??
A pasidnak igaza van. Így kell bánni a nőkkel, keményen.
Látod, tanultál a szidasból, mert önmagdba néztél. Nem értem, miért nem alkalmzza több férfi a szigort, amikor így lehet a nőket nevelni.
A pasid egy intelligens, magabiztos, becsületes FÉRFI.
Becsüld meg, légy hozzá hűséges.
1, Amiben nem vagy biztos, az csak feltételezés, amivel saját magadat égeted, tehát ne TFH-z, és/vagy bizonyosodj meg a mondanivalódról előtte. Viszont;
2, Nagy durung a barátod, ha ilyen jelzőket használ bárkire is. Ez a jövőre nézve nem feltétlen jó jel.
Mondjuk ha engem gyanusitananak megcsalassal akkor fel is ut le is ut
egybol, az tuti.
A te vádaskodásod sem volt szép, ellenben az ő stílusa meg összeférhetetlen bármilyen emberi kapcsolattal.
Te pedig buta vagy, ha ezek után még mellette vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!