Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne működnie ennek egy kapcsolatban? Ti hogy oldjátok meg, ha nem találkoztok?
Öcsém. Hát te hogy a picsába érsz rá 3 óránként válaszolgatni neki?
Néha csak némítsd el a telefonodat, és tedd el addíg, amíg más dolgod van.
Úgy nincs miről beszélgetni, ha 3 óránként telefonozol
Amíg nem laktunk együtt írtunk, amikor tudtunk-kinek hogy volt ideje. Esténként igyekeztünk egyszerre ágyba kerülni és 1-2 órát beszélgetni, de ez se mindennap, mert én sokszor elaludtam mire ő ágyba került. Nyilván egymás előtt is volt életünk ami nem szűnt meg attól, hogy megismerkedtünk, így voltak programjaink amikor x óráig nem értünk rá, vagy akár egész éjjel. Ettől függetlenül hiányoztunk egymásnak, néha csak egy "hiányzol" üzenet jött-ment, csak hogy tudassuk, gondolunk egymásra. De igazából nekem is teher lett volna örökké írogatni.(én vagyok a nő)
Neki eddig nem volt élete?
Nem kezdek önbizalom hiányos kislánnyal, akinek nincs más életcélja rajtam kívül. Így jól működnek.
Nincs napi 3 órám telefonálni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!