Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen jégcsap velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen jégcsap velem, ha a szüleivel találkozunk?

Figyelt kérdés
Kettesben, barátok, az én szüleim előtt minden ok, puszilgat, simogat, megcsókol, letapiz, bókol. Ha az ő szüleivel találkozunk, akkor teljesen megváltozik minden, távolságtartó velem, max. a kezemet fogja meg. 50-es éveik elején járó tanárok egyébként mindketten, de nem tűnnek konzervatívnak, nem értem mi szükség erre. Én 26, párom 31 éves.
2021. máj. 7. 13:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy kedves gesztus, semmi több, én ilyen környezetben nőttem fel, hogy a szüleim előttem is bátran kifejezik az érzéseiket egymás iránt. Iszonyat jó érzés, hogy 27 év után is látom mennyire szeretik egymást, ilyen téren nekem ők az etalon.
2021. máj. 7. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11 Kedves gesztus az is, ha egy fárasztó nap után orálisan kielégíted a párodat. Mások mégsem kíváncsiak rá. Kicsit sarkalatos a példa, de hátha így te is megérted végre. Attól szerethetitek egymást, hogy másokat nem kényszerítenél arra, hogy kellemetlenül érezze magát a viselkedésedtől. Csak azt értsd meg, hogy egyszerűen van, amit társaságban és bizonyos helyzetekben nem illik. Még akkor sem, ha pár ember elfogadja.
2021. máj. 7. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a gond, hogy a szülei előtt nem fogdos és csókolgat, hanem hogy mások előtt ezt teszi.
2021. máj. 8. 01:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy neked ez természetes, de másoknak nem. Tanulj egy kis illemtant.
2021. máj. 8. 06:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi újság, hogy vagytok azóta, kérdező?
2023. júl. 3. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!