Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miként reagáltok, ha egy komoly vetélytársatok akad a házasságotokban, aki egy nő?
Egy olyan nő aki veszélyes. Fiatalabb, csinos, független, jó anyagi háttérrel, bármikor ráérően, szép kocsi, szép lakás,...jobb "pasi", mint amilyen te vagy. Többet ért el az életben, mint te valaha fogsz.
https://www.youtube.com/watch?v=mR6mFkqJDCY (Loptam valaki kérdéséből, köszi!)

A vitaindítónak szánt kérdésfeltevést még erősen gyakorolnod kell, mert ez így még nem jött össze.
Sajnos nem igazán érteni, hogy mit is akarsz megtudni.

Kétlem, hogy ilyen létezne ezen a bolygón. Spirituálisan eléggé fejlett vagyok. Nincs olyan hogy amit án valaha fogok.
De ha lenne ilyen elméletben, akkor örülnék neki, megpróbálnám összehozni őket és én is megpróbálnék összejönni vele.

De ha lenne ilyen elméletben, akkor örülnék neki, megpróbálnám összehozni őket és én is megpróbálnék összejönni vele.
Hát oda te már nem kellenél... :)) ki lennél ba..szva. Pont ez a kérdés lényege.

Higgyétek el nekem, a csaj még csak nem is kellett gyönyörű meg gazdag legyen ahhoz, hogy házas gyerekes nők, félre lépjenek vele :))
Szemtanúja voltam.... sőt, a férj semmi sem sejtett az egészből, hisz azt hitte barátnők. Hát azok is voltak, csak amikor nem volt otthon senki egymást kényeztették a hitvesi ágyban.

Vajon melyik kategóriába tartozik?
A kérdés rossz kategóriában van
A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés
Ez nem kérdés, hanem hirdetés vagy apróhirdetés
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
A kérdés provokatív
A kérdés más szempontból problémás

Érdekes, hogy én értem a kérdést sokakkal ellentétben.
Saját körömben nem volt még ilyen, nem tudom, hogy mit lépnék.
De konkrétan láttam kollégám házasságát tönkremenni azon, hogy a 40-es, csinos, gyerekes, jogász neje lelépett egy huszonéves lánnyal aki a műkörmöse volt.
Na az eléggé padlóra rakta a palit, majd 10 év házasság után. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!