Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, miként reagáltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miként reagáltok, ha egy komoly vetélytársatok akad a házasságotokban, aki egy nő?

Figyelt kérdés

Egy olyan nő aki veszélyes. Fiatalabb, csinos, független, jó anyagi háttérrel, bármikor ráérően, szép kocsi, szép lakás,...jobb "pasi", mint amilyen te vagy. Többet ért el az életben, mint te valaha fogsz.

https://www.youtube.com/watch?v=mR6mFkqJDCY (Loptam valaki kérdéséből, köszi!)

2021. máj. 1. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Mivan?
2021. máj. 1. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

A vitaindítónak szánt kérdésfeltevést még erősen gyakorolnod kell, mert ez így még nem jött össze.

Sajnos nem igazán érteni, hogy mit is akarsz megtudni.

2021. máj. 1. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
2%

Kétlem, hogy ilyen létezne ezen a bolygón. Spirituálisan eléggé fejlett vagyok. Nincs olyan hogy amit án valaha fogok.

De ha lenne ilyen elméletben, akkor örülnék neki, megpróbálnám összehozni őket és én is megpróbálnék összejönni vele.

2021. máj. 1. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

De ha lenne ilyen elméletben, akkor örülnék neki, megpróbálnám összehozni őket és én is megpróbálnék összejönni vele.

Hát oda te már nem kellenél... :)) ki lennél ba..szva. Pont ez a kérdés lényege.

2021. máj. 1. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Miről beszélsz? Úgy vetélytárs, hogy leszbi és a barátnőmet próbálja elcsábítani, vagy hogy magával ezzel a nővel vagyok párkapcsolatban és ilyen személyiségű amit leírtál? Mert egyáltalán nem derül ki melyikre gondolsz. Előbbi esetben nem izgatna, mert a párom a férfiakat szereti, a nőkkel max csak szexualitást tud elképzelni, nem is beszélve arról, hogy ő is hagyományos családot szeretne, férjjel, saját közös gyerekekkel. Utóbbi esetben nem jönnék össze egy ilyen nővel, mert csak megkeserítené az életemet, nyugodtabbá, örömtelibbé, elégedetté biztos nem tenne.
2021. máj. 1. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Biztos van a házasságban élő nők között, aki mégse hetero, se nem hűséges, de elég kicsi az esélye. Annak meg még kisebb, hogy a férje gyanakodjon és ezért vetélytársként kezelje. Ha meg még ezt az egyet is pont betalálja, hát simán lehet, hogy a férje is úgy van vele, hogy vigye csak a nejt, ha eddig hazudott és ráadásul csak a pénzéért volt vele.
2021. máj. 1. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Higgyétek el nekem, a csaj még csak nem is kellett gyönyörű meg gazdag legyen ahhoz, hogy házas gyerekes nők, félre lépjenek vele :))

Szemtanúja voltam.... sőt, a férj semmi sem sejtett az egészből, hisz azt hitte barátnők. Hát azok is voltak, csak amikor nem volt otthon senki egymást kényeztették a hitvesi ágyban.

2021. máj. 1. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
7. Felőlem azt csinálnak amit akarnak, maszatoljon csak egymással két nő, ahogy tud. Sokan ezt még megcsalásnak sem tekintik.
2021. máj. 1. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Vajon melyik kategóriába tartozik?

A kérdés rossz kategóriában van

A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés

Ez nem kérdés, hanem hirdetés vagy apróhirdetés

Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció

A kérdés provokatív

A kérdés más szempontból problémás

2021. máj. 1. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy én értem a kérdést sokakkal ellentétben.

Saját körömben nem volt még ilyen, nem tudom, hogy mit lépnék.

De konkrétan láttam kollégám házasságát tönkremenni azon, hogy a 40-es, csinos, gyerekes, jogász neje lelépett egy huszonéves lánnyal aki a műkörmöse volt.

Na az eléggé padlóra rakta a palit, majd 10 év házasság után. :(

2021. máj. 2. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!