Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirõl kellett lemondanotok a kapcsolat miatt?

Egy jó kapcsolat nem lemondásokról szól. Max ha nagyon olyan a dolog, akkor kompromisszum, amiben mindkét fél annyit enged, amennyi kényelmes még.
22n

Nálunk fordítva mint a #3-as. Én nem akartam gyereket, de az ő kedvéért vállaltam.
Cserébe ő felszámolta az előző életét (karrier, másik város, szülők közelsége), hogy velem élhessen.
32N

#3 azért ez kemény, őszinte elismerésem, én nem tudtam volna ezt a döntést meghozni, esetemben tuti a pasi ment volna a levesbe.
Nem kellett lemondanom semmiről, legalábbis semmi olyanról, amit igazán akartam volna. Az életem valószínűleg másképp alakul, ha nem ismerem meg a férjem, de csak mert ő alternatívát kínált arra az életútra, amire nem túl szívesen gondoltam előre, de nem ismertem mást. Nem érzem lemondásnak, főleg, hogy olyan dologról van szó, amit bármikor újrakezdhetnék, ha nagyon vágynék rá és hiányozna.
Egyetértek a #2-vel, egy igazán jó kapcsolatban nem kell lemondani semmiről, ami nem egy az egyben összeférhetetlen a párkapcsolattal (mint a szexelés össze-vissza meg ilyenek), minden mást meg lehet élni a megfelelő partnerrel.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!