Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mirõl kellett lemondanotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirõl kellett lemondanotok a kapcsolat miatt?

Figyelt kérdés
Az össze-vissza szexelésen kívül.
2021. ápr. 30. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Társkeresőzés, bár ez a fajta lemondás inkább áldás jellegű.
2021. ápr. 30. 14:46
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Egy jó kapcsolat nem lemondásokról szól. Max ha nagyon olyan a dolog, akkor kompromisszum, amiben mindkét fél annyit enged, amennyi kényelmes még.

22n

2021. ápr. 30. 14:47
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Én akartam gyereket, ő nem... Ezért lemondtam erről, mert a szerelem fontosabb és egy társ.. :) 28N
2021. ápr. 30. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk fordítva mint a #3-as. Én nem akartam gyereket, de az ő kedvéért vállaltam.

Cserébe ő felszámolta az előző életét (karrier, másik város, szülők közelsége), hogy velem élhessen.

32N

2021. ápr. 30. 15:06
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

#3 azért ez kemény, őszinte elismerésem, én nem tudtam volna ezt a döntést meghozni, esetemben tuti a pasi ment volna a levesbe.

Nem kellett lemondanom semmiről, legalábbis semmi olyanról, amit igazán akartam volna. Az életem valószínűleg másképp alakul, ha nem ismerem meg a férjem, de csak mert ő alternatívát kínált arra az életútra, amire nem túl szívesen gondoltam előre, de nem ismertem mást. Nem érzem lemondásnak, főleg, hogy olyan dologról van szó, amit bármikor újrakezdhetnék, ha nagyon vágynék rá és hiányozna.

Egyetértek a #2-vel, egy igazán jó kapcsolatban nem kell lemondani semmiről, ami nem egy az egyben összeférhetetlen a párkapcsolattal (mint a szexelés össze-vissza meg ilyenek), minden mást meg lehet élni a megfelelő partnerrel.

2021. ápr. 30. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Volt olyan kapcsolatom, ahol pár év után le kellett volna mondanom a jó szexről. Természetesen szakítottam.
2021. ápr. 30. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Az életemről. Most veszem vissza éppen.
2021. ápr. 30. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
semmirol se kell lemondani ha csak egyejszakas kapcsolataid vannak :) foleg ha 15 evesekkel
2021. ápr. 30. 18:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmiről. Azért kapcsolat.
2021. ápr. 30. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenről, ami előtte az életemet jelentette, de akkor éppen erre vágytam.
2021. ápr. 30. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!