Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen alapossággal magyarázod elneki, akkor persze, hogy nem érti. :D
2021. ápr. 28. 11:09
Te értenéd?Ha minden stimmel köztetek utána vmi oknál fogva egyszer csak bebüfögné a párod aki eddig rózsaszín ködben úszott ,hogy nincs benned semmi mélység?
2021. ápr. 28. 11:15
2021. ápr. 28. 11:21
4/22 A kérdező kommentje:
Igen az a baj, hogy ezt nehéz megfogalmazni, csak érzem. Valamint nem vagyok a szavak embere, tudom, hogy hibás vagyok.
A felszínesség azt jelenti, hogy nem érdekli más, csak a felszín. És itt most nem arról beszélek, hogy csak a külső érdekelné, hanem pl. mindent készpénznek vesz. Mondjuk történik valami, én azt szeretem elemezgetni, ő pedig leszarja. Olyan tipikus egyszerű ember, nem érti pl. a filmek mélyebb, metaforikus jelentését, csak annyit mond h jó volt és kész. Ugyan ez zenéknél is, művészeteknél.
Ez az eredménye annak, ha fellángolás alapjan jössz össze valakivel, és még nem is ismered. 🤷♀️
Egyébként értem, amit mondasz, engem is borzasztóan idegesítenek/taszítanak a felszínes emberek, akikben 0 mélység van, de az ilyen embereket már ismerkedéskor “kiszórom”.
2021. ápr. 28. 11:28
6/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az elején tényleg azt hittem, hogy nem ilyen ember. Nem fellángolás volt, még mindig szeretem. Csak pont abban a korszakunkban jöttünk össze amikor sokat változik az ember. Volt egy gyermekiesebb énje (nem az infantilizmusról és naivitásról beszélek) , ami kezd eltűnni és úgy érzem rossz irányba változik.
Hát, lehet, hogy ilyen volt alapból, csak az elején jól adta elő magát. Mindenki a jobb oldalát próbálja mutatni. Most meg már nem kell fáradnia.
2021. ápr. 28. 11:43
Szóval buta. Nem vagytok egy szinten ennyi.
2021. ápr. 28. 11:47
A következő kérdést meg a párod fogja kiírni, hogy "most vettem észre, hogy a páromnak túlságosan is bonyolult és elvont a lelki világa. nem azzal foglalkozik, ami van, hanem folyton elemezget mindenféle hülyeséget a fejében, minden mögé metaforikus dolgokat gondol, stb." Egyszerűen más beállítottság vagytok, ennyi.
2021. ápr. 28. 11:59
10/22 A kérdező kommentje:
Akkor ilyenkor csak a szakítás a megoldás?
Kapcsolódó kérdések: