Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kezdjek ezzel?
Olyan bosszantó tud lenni, amikor azt kapom a páromtól hogy 28évesen miért nem vagyok ilyen komoly vagy amolyan ember, és hogy ebben a korban már ilyenek kéne hogy legyek meg olyannak.
És közben ő 32éves és gamerkedik, és az álma hogy majd híres gamer játékos lesz, és sok baromságot szokott beszélni és mondani. De ő hozzám meg úgy áll, hogy bezzeg én ennyi idősen miért nem vagyok ilyen okos vagy amolyan hozzá állású. Jah én nem lehetek laza, vagy nem baromkodhatok mert azt az én koromban már nem illik? Nem is értem az egészet annyira idegesít amikor ilyenket be szól, vagy ha olyan a szituáció azzal jön tiniként viselkedek vagy gondolkodom, de e közben sok mindenben ő meg ovádásként de sose veszi észre magát. Nem is értem miért beszél velem így amikor ő meg milyen.
32 évesen már nem lehet nagy gamer. Abban a sportban már öregnek számít. 16-24 évesek között vannak a sikersek.
Azt nem értem, hogy miért vagy olyan emberrel, aki mellett nem lehetsz önmagad. Ennek így mi értelme? Ha te játékos, szeleburdi személyiség vagy, keressél olyant, aki így is tud szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!