Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párod,ha az exeddel cseszegetne ok nélkül folyamatosan féltékeny lenne,úgy hogy már több éve nem is beszélsz az exeddel?

Figyelt kérdés
Az exemmel már vagy 3 éve nem beszéltem,mi 2 éve vagyunk együtt,soha semmi okot nem adtam arra,hogy féltékeny legyen rá.Akkor vajon miért csinálja?Már kérdeztem tőle,de nem tud rá választ adni,csak annyit hogy egyszerüen idegesíti.Nem is ismeri,nem is találkozott vele és nem sem igazán beszéltem,beszélek róla.Ha valami nem tetszik neki,akkor felhozza,hogy persze bezzeg az exednek megcsináltad,bezzeg az exed így meg úgy,Nem értem,mert fogalma sincs hogy az exemmel hogyan áltünk,nem utolsó sorban hiába mondom neki,hogy sokkal jobban érzem magam vele mint az exemmel és hogy semmivel nem kap tölem kevesebbet mint az ex.Az exem lépett le es azt mondja ha nem lép le,akkor most is vele lennék és nem vele.Hogy ő csak potlék meg ilyenek.Tény hogy az exem akarta,hogy vége legyen,de én elég hamar túl tettem magam ezen a dolgon,amikor elkezdtünk ismerkedni,én az exemen már hómapok óta túl tettem magam.Ha itt könyörögne vagy könyörgött volna se akartam volna semmit már.Egyszerüen nem értem mire jó ez?Miért nem veszi észre,hogy ezzel teszi tönkre a kettőnk dogát?
2021. ápr. 28. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Nekem már ő is csak az exem lenne....

Egyébként nálunk anyukám tűri ugyan ezt. 20éve.

Apukam meghalt 3éves koromban, 4voltam mikor nevelőapámmal összejöttek. Kb minden hónapban, veszekedés alkalmával nevelőapám előhozza anyámnak apámat, mert "vele biztos jobb volt" "vele ezt biztos eltudtad játszani" "vele tuti máshogy csináltad volna..." stb.

Sztem ha nem lépsz, te is életed végéig hallgathatod...

2021. ápr. 28. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

A párodnak el kéne mennie egy pszichológushoz, hogy rájöjjön, hogy miért zavarja ennyire.

Ha a párod nem akar elmenni pszichológushoz és együtt maradsz vele, akkor meg neked kéne egy jó pszichológus, hogy hosszú távon ne sérülj emiatt pszichésen.

2021. ápr. 28. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet hogy azt tartja furcsának, hogy nem beszélsz róla? Mármint nyilván ne legyen ez a téma, de azért eltitkolni se kell a másiktól, hogy mi volt. Párommal egy idő után feljött az ex téma, megbeszéltük kinél mi volt, milyen volt, miért lett vége, stb. Én is furcsállnám, ha feltűnően nem akarna beszélni róla a párom. Persze lehet nem ez van, lehet tényleg ilyen a párod és nem tud rajta túllendülni, hogy volt előtte más párkapcsolatod is.
2021. ápr. 28. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Velem is csinálták, el is cseszett mindent vele, én otthagytam. A saját hülyeségének köszönheti, úgyse fog leállni.
2021. ápr. 28. 11:27
 15/15 acelsziv ***** válasza:
81%
A párodnak a zönbizalma a béka valaga alatt van. Nem benned nem bízik, hanem magában. Ezt kellene vele tisztáznod és ultimátumot adni, hogy vagy ku rv agyorsan elkezd ezen a problémán dolgozni, vagy lapát. Az, hogy vele vagy és nem az exed küszöbét kaparod már jel kellene legyen az istenbarmának arra, hogy ő kell neked és nem más. De dolgoznia kell magán, vagy cudar életetek lesz a féltékenységi rohamaival.
2021. ápr. 28. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!