Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hordanatok a parotok kedveert melltartot ugy, hogy nincs is melletek?

Nekem van mellem,az elmúlt 25 évben nem nagyon hordtam,senkit nem érdekelt sose.Akkor veszek fel,ha orvoshoz megyek vagy kivágott felsőt viselek.
Úgyhogy ne akarjatok a kérdezőt rábeszélni,semmi baj nincs vele,hogy nem hord.
A barátod nem hiszem,hogy megfog változni,mindig vitázni fogtok.Nincs kompromisszum,ne vegyél fel melltartót és kész.

Még mindig naív vagy. Azt vágod, hogy minden pasi mást szeret? Van amelyik pont a te alkatod. Na az bámul meg. Nekem konkrétan volt olyan barátom aki nem szerette hogy nagy a cicim. 🤷
Nagyobb baj az hogy nagy tévedésekben élsz mint az hogy nem veszel fel melltartót

Hordj valami push up-ot. Te is nőiesebbnek fogod magad érezni tőle. A pasiknak majd csorog a nyála, a párod meg nem lepődik meg, ha leveszed, mert ilyen laposan fogadott el.
Én azért nem hordtam 29 évig, mert pont olyan lapos voltam, mint te és mindig arra gondoltam, ha push up-ot hordok és úgy ismer meg valaki, világgá fog szaladni tőlem, ha egyszer leveszem. Így én kiböjtöltem és csak aztán kezdtem hordani, amikor már volt olyan srác, akinek laposan is kellettem.
Így utólag fura visszagondolni, nem is tudom, hogy nem szégyenkeztem nyáron pólóban, de meg se fordult a fejemben, hogy a semmi mellem bármilyen módon kilátszana. Most már nem tudnék melltartó nélkül meglenni.
Amúgy annyi jó hírem van, hogy a gyerekszüléstől, vagyis a szoptatástól 36 éves koromban megnőtt. Nagyon szép formás lett, a szoptatás után kisebb lett, de ma már az A-s kosarat kitöltöm.

Nem kell komprumisszum. Meg kell értenie, hogy ez nem izléstelen. Ja meg azt, hogy neked kényelmetlen, ja meg azt, hogy értelmetlen felvenni.
Miért vagy együtt egy agymosottal?

"Vekony vagyok, mondhatni kisfius, nem nezek ki jol. Szerintem eletemben nem bamult meg senki."
Ja, nagyon nőnek érzed magad, valóban...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!