Szerintetek igaza van a tanárnak, ti sem hordanátok melltartót?
Én mondjuk fiú vagyok, és mélységesen ellenzem a melltartó és a tanga, francia bármilyen más alsónemű használatát.
A természetességre törekedj, nem kell bugyi se, minek?
butaság.
Mondjuk nekem 19 éves végzősen már azok a B-s melleim voltak amik ma is így természetes volt a melltartó, de én már 15-16 évesen az AA-nak is alig betudható melleimre is topot hordtam mert különcnek éreztem magam nélküle, meg úgy irigyeltem a már akkor B-C kosaras kortársaim hogy inkább azon gondolkoztam hogy pushup-ot vegyek, minthogy semmit:/ szóval én meg pont a másik véglet vagyok...
Szerintem ha a melltartó kényelmetlen meg sok, akkor próbálj meg te is topban járni :)
így van, nem kell a melltartó, bugyi se kell. De a legjobb h ruha sincs rajtuk ugye? Végülis minek!?
öcsém, a sötétség itt komolyan -.-
Aki azt írta, hogy nem kell bugyi, az elég retkes lehet. Meg egy idióta.
A melltartó nem mindig kényelmes, de sok olyan van ami jó minőségű és gond nélkül viselhető a mindennapokban.
Szerintem nagyon csúnya amikor egy lánynak/nőnek lifegnek a mellei ide-oda, az olyan parasztos, igénytelen.
Semmi bajod nem lesz ha felveszel legalább egy sportmelltartót, nem vagy már 11 éves kislány, öltözködj felnőtt módjára. Akkor is ha nem a hasadig ér a melled.
35N
A magam részéről nem tartom ízlésesnek ha egy nőn nincs melltartó és a bimbi karcolja belülről a pólót :) Akkor is, ha nincs nagyon mit tartania, szerintem egy igényes nő ad a fehérneműre. És biztos hogy mindenkinek létezik kényelmes, csak meg kell keresni.
37f
Nem nőről van szó, hanem legjobb esetben is egy 18 éves lányról.
Középsuli vagy általános?
Egyébként nem kötelező melltartót felvenni. Némelyik hájas fiúnak nagyobb melle van, mint egy kisebb mellű lánynak, ennyi erővel ők is hordjanak lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!