Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hordanatok a parotok kedveert melltartot ugy, hogy nincs is melletek?

semmilyet, ilyen puha pöccsel szóba nem állnék. 21 században élünk tegye már túl magát a mellbimbó látványán, te tested azt csinálsz amit akarsz. egyáltalán nem ízléstelen.
neki esetleg nincs mellbimbója?

Szerintem, mindegy milyen kicsi a melle valakinek, főleg, ha fázik, vagy valami megdörzsöli és kimerevedik a mellbimbó.
Én is ízléstelennek tartom nőként is. Ettől függetlenül a te tested, a te döntésed. Szerintem nincs rá kompromisszum. Ha eleve ellene vagy minden melltartónak, ő meg nem szereti, hogy láthatóan nincs rajtad, akkor ezzel nincs mit tenni. Annyit tehetsz, hogy keresel olyan melltartót ami nem kényelmetlen számodra. Millió típus, fazon, anyag van. Ha ezt elutasító, csak a hiszti marad, aztán valaki majd csak megszokik, vagy megszökik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!