Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hordanatok a parotok kedveert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hordanatok a parotok kedveert melltartot ugy, hogy nincs is melletek?

Figyelt kérdés
Hozza kell tenni, hogy altalaban nem szoktam sokat mutato felsoket felvenni (nem mintha lenne mit mutatni), de ha veletlen feszesebb top van rajtam, akkor sem veszek fel melltartot, tok feleslegesnek erzem. A hajam is hosszu, altalaban takarja. Osszel-telen a parom szerencsere leszall a temarol, de tavasszal mindig ujrakezdi a hisztit emiatt. Hiaba mondom neki, hogy kenyelmetlen es lapos mellkassal minek hordjam, szerinte izlestelen melltarto nelkul maszkalni. Milyen kompromisszumot lehetne kotni az ugyben?
2021. ápr. 27. 11:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Így ismert meg? Igen? Akkor ez van. Tedd azt, ami neked jó.
2021. ápr. 27. 11:40
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
Csak azt nem értem, hogy nem zavar, ha átlátszik a felsőn a mellbimbód...Engem nagyon zavarna, ha mindenki a bimbómat bámulná.
2021. ápr. 27. 11:41
 3/30 anonim ***** válasza:
42%

semmilyet, ilyen puha pöccsel szóba nem állnék. 21 században élünk tegye már túl magát a mellbimbó látványán, te tested azt csinálsz amit akarsz. egyáltalán nem ízléstelen.

neki esetleg nincs mellbimbója?

2021. ápr. 27. 11:41
 4/30 anonim ***** válasza:
97%
van akit zavar van akit nem, ennyi. mindenki úgy hordja ahogy neki jól esik
2021. ápr. 27. 11:42
 5/30 anonim ***** válasza:
7%
A NŐK, nem azért hordanak feltétlen melltartót, mert látszana a bimbi, vagy olyan súlyú a melle, hogy lógna, és fájna a háta, hanem, hogy bikavadító legyen, mikor levetkőzik.
2021. ápr. 27. 11:48
 6/30 A kérdező kommentje:
Senki nem bamulja a bimbomat, miert bamulna barki is?
2021. ápr. 27. 11:54
 7/30 anonim ***** válasza:
97%
Cseréld le olyanra aki nem akarja megszabni mit viselj. Ne hidd, hogy ez lesz az idomítás utolsó szakasza.
2021. ápr. 27. 11:58
 8/30 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező naív vagy. Hidd el egy pasi rögtön kiszúrja hogy nincs rajtad melltartó és igen, megbámulja rendesen.
2021. ápr. 27. 12:28
 9/30 A kérdező kommentje:
8, Az vilagos, hogy lapos a mellkasom, mint egy kisfiunak? A mellbimbom is kicsi egyebkent.
2021. ápr. 27. 12:36
 10/30 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem, mindegy milyen kicsi a melle valakinek, főleg, ha fázik, vagy valami megdörzsöli és kimerevedik a mellbimbó.

Én is ízléstelennek tartom nőként is. Ettől függetlenül a te tested, a te döntésed. Szerintem nincs rá kompromisszum. Ha eleve ellene vagy minden melltartónak, ő meg nem szereti, hogy láthatóan nincs rajtad, akkor ezzel nincs mit tenni. Annyit tehetsz, hogy keresel olyan melltartót ami nem kényelmetlen számodra. Millió típus, fazon, anyag van. Ha ezt elutasító, csak a hiszti marad, aztán valaki majd csak megszokik, vagy megszökik.

2021. ápr. 27. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!