Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hordanatok a parotok kedveert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hordanatok a parotok kedveert melltartot ugy, hogy nincs is melletek?

Figyelt kérdés
Hozza kell tenni, hogy altalaban nem szoktam sokat mutato felsoket felvenni (nem mintha lenne mit mutatni), de ha veletlen feszesebb top van rajtam, akkor sem veszek fel melltartot, tok feleslegesnek erzem. A hajam is hosszu, altalaban takarja. Osszel-telen a parom szerencsere leszall a temarol, de tavasszal mindig ujrakezdi a hisztit emiatt. Hiaba mondom neki, hogy kenyelmetlen es lapos mellkassal minek hordjam, szerinte izlestelen melltarto nelkul maszkalni. Milyen kompromisszumot lehetne kotni az ugyben?
2021. ápr. 27. 11:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
Igen, szerintem is hordj napi kb 16 oran keresztul egy olyan dolgot, amit te nem akarsz es kenyelmetlen neked, mert a palikad azt mondja, miert is ne, ugyis k*rva sok beleszolasa van abba, hogy te mit csinalj a testeddel😊😊
2021. ápr. 27. 13:14
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem reklámnak szánom, de a Sloggi Zero Feel melltartóiban nem fogsz csalódni, észre sem veszed, hogy rajtad van, nem úgy, mint a hagyományos melltartóknál.
2021. ápr. 27. 13:16
 13/30 A kérdező kommentje:
Szerintem az AA kosaras melltartot se toltenem ki 🙄
2021. ápr. 27. 13:24
 14/30 anonim ***** válasza:
29%
Sport melltartó?
2021. ápr. 27. 13:33
 15/30 anonim ***** válasza:
29%
S-M-L-XL méretezésűek, van többféle fazon, próbáld fel bármelyik Triumph vagy Sloggi üzletben.
2021. ápr. 27. 13:33
 16/30 anonim ***** válasza:
46%
Akkor is illik valamit oda felvenni, valóban ízléstelen nélküle!
2021. ápr. 27. 13:41
 17/30 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ennyi erővel rengeteg csüngő mellű malacpasinak is kellene. Ne legyetek vidéki pitsák.
2021. ápr. 27. 13:59
 18/30 A kérdező kommentje:

"Akkor ennyi erővel rengeteg csüngő mellű malacpasinak is kellene."

Ez meg a masik 😂 ferficicit es ferfibimbot se szeretunk nezegetni.

2021. ápr. 27. 14:01
 19/30 anonim ***** válasza:
16%
Sztem utcán (ha téged nem zavar hogy bámulnak), otthon nincs ezzel baj. Van ahol viszont tényleg ízléstelen. Pl munkahely, iskola.
2021. ápr. 27. 14:02
 20/30 A kérdező kommentje:
De most oszinten, ki bamulna? Vekony vagyok, mondhatni kisfius, nem nezek ki jol. Szerintem eletemben nem bamult meg senki.
2021. ápr. 27. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!