Hányas mérettől hordanátok melltartót? (bocsi, ha rossz kategóriába tettem)
És azt honnan tudod hogy megnő B-sre? :D
17 vagyok és 14 éves korom óta A kosaras melltartót hordok mert nem nőtt meg B-sre. Lehet hogy még fog, de ha 14 évesen nem kezdek el hordani mondván majd akkor ha megnő B-sre akkor még most sem hordanék és elég gáz lenne. Ha erre vagy kíváncsi nyugodtan elkezdhetsz hordani A kosaras melltartót ha szeretnél és ha már nem kényelmes lecseréled B-sre.
ahogy neked kényelmesebb
én ennyi idősen még mindkettőt hordtam attól függően, hogy melyikhez volt kedvem (nem merevítőset, ennél a méretnél még szerintem felesleges és kényelmesebb is anélkül)
8.-ban már nem hordtam többet topot, arra emlékszem
de ez tényleg egyéni preferencia kérdése, ahogy neked jobb :)
És ha nem lesz B-s? :D
Én A-s nál sokáig hordtam topot meg sportmelltartót mert nagyon sovány voltam és ezt bő pólókkal próbáltam leplezni, így az alá felesleges volt rendes melltartó na meg nem is nagyon lehetett kapni ott ahol laktam csak a push uposakat. Igazából onnantól hordok melltartót, hogy találtam a boltban megfelelő méretet amiben nincs 2 kiló szivacs. De otthonra vagy így télen sokszor még mindig a sportmelltartókat veszem fel. Most is A kosaras mellem van de nem akarok nagyobbat, emiatt kész tortúra a melltartóvásárlás mert a gyártók azt hiszik hogy csak legalább B-sre tömött mellel érezhetem csak jól magam.
27xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!