Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akinek a házassága javarészt jó, de ami hiányzik az nagyon?

Figyelt kérdés

Leszögezném előre, hűséges vagyok immár 7 éve, de megismerkedtem egy korombeli nővel, és barátok lettünk. Ettől nincs több, nem is lesz, bár érződik, hogy van köztünk vonzalom.

De eddig is úgy voltam vele, hogy jó a házasságom, de éreztem, hogy hiányt szenved pár helyen.

De jó páros vagyunk, jó szülők, úgy mondanám, hogy 85%-ban minden jó.

Viszont a fennmaradó 15% borítja a 85 jót

Ez a nő és a mellette érzett kapott figyelem nyitotta fel a szemem, hogy évek óta nincs ilyesfajta intimitás itthon.

Nem szeretnék félremenni, de már régóta kölcsönösen csak testvéri kapcsolat van köztünk. Nincsenek nagy veszekedések, van szex is, de hiába minden, nem érzem a kapcsot úgy mint a másikkal.

Mintha kaptam volna egy pofont a jó istentől, hogy nem jó valami.

Más is van úgy hogy javarészt működik a házassága, de pont egy kis rész borít mindent?

2021. ápr. 25. 18:31
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Jaj hagy tippeljek már: te lennél egy irigy feleség ugye? Már csak tudod, hogy ilyenkor a másik épp mit csinál. ...Netán kukkolod a nejemet, hogy tudod hogy gyereket nevel és nem épp barátnőzik? Jézus, őszintén ilyen nők azok akiket az életben nagy ívben kikerülök. Na látod te nem lennél az senkinek, akivel örömmel beszél, vagy felnyitja a szemét. Te lennél az aki rádöbbenti az ember, hogy becsülje a társát...
2021. ápr. 25. 20:23
 22/26 anonim ***** válasza:

19

Ebben nagyon tévedsz!

Ha valaki ,akkor én tudnék neked erről mesélni.

Mégis azt mondom,hogy ez akkor tud működni,ha végig jársz egy utat.

Mesélj, mióta vagytok barátok ezzel a nővel?

Mitől több , mint bárki más eddig az életedben?

2021. ápr. 25. 20:25
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

21.ebben nagyon tévedsz.

Amúgy kire lennék irigy? A te feleségedre? Gondolkodj már, igen irigykedem én is olyan férjet akarok aki már a 7-ik évben más nő után epekedik, ahelyett hogy azon szorgoskodna hogy jobb legyen a kapcsolat.

2021. ápr. 25. 20:29
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas vagy kérdező,és még te osztod az itt válaszolókat?
2021. ápr. 25. 21:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Feleségül vettél egy olyan nőt, aki fadarab az ágyban, mindent úgy kell tenned, ahogy neki jó, sosincs az, amit te akarsz. Ne haragudj, de normális vagy? Szexualitás alap, egy kapcsolatban, hogyan vagy képes vele lenni? Arról nem is beszélve, hogy elbeszéltek egymás mellett és nem tudod megbeszélni vele a problémákat, sose volt olyan jó beszélgetésetek. Ez valóban így van, avagy az új nő hatására gondolod így? Amiket leírtál, ha komolyan gondolod, nincs miért együtt lennetek.
2021. ápr. 25. 22:28
 26/26 A kérdező kommentje:

Szerelmes voltam anno. Nem volt fadarab, most sem az, de a szexuális hogy mondjam, kultúránk igen különböző. Valóban igen visszafogott a szex.

Van amiket meg tudunk beszélni, de nem vele kapcsolatba utaltam csak erre. Általánosságba véve döbbentem meg, hogy ilyen tartalmas beszélgetéseim ritkán vannak.

2021. ápr. 25. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!