Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden társkeresőn ugyanaz a felállás, hogy sminkelt gyönyörű nők keresik a jó pasikat, és javarészt a kicsit béna pasik meg utolsó szalmaszálként vannak fenn?
Én eddig csak töketlen hülyéket láttam. Mondjuk három nap után töröltem magam mindenhonnan, olyan gázosak ezek a helyek.
19L
1: De amúgy ugyanaz a probléma nálam is, mint a pasiknál
Hogy a normálisak nem írnak vissza, mert nem vagyok extra szép, pedig állítólag nem vagyok ronda, csak ilyen írástudatlan emberektől jönnek a levelek...
2:Én lány vagyok. :) Jaja. Annyiszor mesélték már, hogy ezek a "menő csajok" kipakolják magukat a netre, aztán ha találkozóra kerülne a sor, lemondják, de nem azért, mert nem tetszik a srác, hanem mert full beszariak. Vagy azért érzik magukat valakinek, mert 500 Kolompár Rómeó írogat nekik a Facebookon, hogy szépek.
3:igen, olyan mintha egy katalógusból válogatnál...
mert a lányok sokkal jobbak? mindkét oldalon lehet találni ilyet is és olyat is!
van nekem is ilyen lány ismerősöm, akinek naponta több száz Lakatos Márlonbrándó irogatja, hogy mennyire jól néz ki...
5: a lányok nem írnak vissza kb. senkinek, úgy hallottam
Állítólag a lányok közül is csak sminkelt playboy lányok vannak meg egy pár ronda és taszító.
4: én ismerek olyat is, aki 24 évesen még szűz, mindennap kipakolja magát a Facebookra, szőke haj, műszempilla, my77-es kurvás ruhák és minden képét 300 lakatos márió lájkolja
ha ír neki valaki akkor visszaír, hogy "nem vagy az esetem szia"
18 évesen kiiratkozott a suliból, azóta nem jár sehova, nem dolgozik sehol, internet rab...
és történeteket talál ki, hogy kik voltak a pasijai, hogy keféltek stb. de ha megkérdezed azokat a pasikat, ők erről semmit se tudnak
Igen, majd' minden társkeresőn ugyanaz a helyzet. A nők - pláne a jó csajok - kapnak naponta x db levelet. Ezek többsége fantáziátlan körlevél, bunkó beszólás, vagy éppen olyan pasitól jön akit a hátuk közepére sem kívánnának. A sok száz bejövő levélből meg kiválasztják azt aki nekik a legszimpatikusabb, egy idő múlva már idejük, kedvük sem lesz a nem szimpatikusaknak visszaírni mert órákig tartana egy "szia nem vagy az esetem"-et is megírni napi 100 helyre.
Tanács: ha nem tartod magad alfának akkor ne a bombanőkre mozdulj (mert az alfák is rájuk hajtanak és közülük választanak - te is ezt tennéd, a legjobbat választanád), kerüld a sablonosságot, ne a szexet akard elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!