Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akinek a házassága javarészt jó, de ami hiányzik az nagyon?

Figyelt kérdés

Leszögezném előre, hűséges vagyok immár 7 éve, de megismerkedtem egy korombeli nővel, és barátok lettünk. Ettől nincs több, nem is lesz, bár érződik, hogy van köztünk vonzalom.

De eddig is úgy voltam vele, hogy jó a házasságom, de éreztem, hogy hiányt szenved pár helyen.

De jó páros vagyunk, jó szülők, úgy mondanám, hogy 85%-ban minden jó.

Viszont a fennmaradó 15% borítja a 85 jót

Ez a nő és a mellette érzett kapott figyelem nyitotta fel a szemem, hogy évek óta nincs ilyesfajta intimitás itthon.

Nem szeretnék félremenni, de már régóta kölcsönösen csak testvéri kapcsolat van köztünk. Nincsenek nagy veszekedések, van szex is, de hiába minden, nem érzem a kapcsot úgy mint a másikkal.

Mintha kaptam volna egy pofont a jó istentől, hogy nem jó valami.

Más is van úgy hogy javarészt működik a házassága, de pont egy kis rész borít mindent?

2021. ápr. 25. 18:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ez ilyen furcsa helyzet. Tudom beszélgetni kéne, de úgy érzem, egyikünk sem érti a másikat. Igen ágyban csak úgy van. Én többet szeretnék, ő nem. Én szeretném még a vágyat, a hevességet, ő meg csak néha egy normális menetet és kész.
2021. ápr. 25. 19:36
 12/26 anonim ***** válasza:
57%

Talán csak ennyit kéne elmondanod neki,amit itt leírtál.

Én ennyit mondanék:

7 éve vagyunk együtt és úgy érzem magam mint egy vénember.

Szerinted mit kéne tennem,hogy jobb legyen?

Ha ez nem hat rá,akkor semmi.

Elhúzzátok addig,amíg nem jön valaki,aki miatt te vagy ő borítani fogtok.

Aztán pár év múlva jó eséllyel kezdődik újra minden.

2021. ápr. 25. 19:49
 13/26 A kérdező kommentje:

12

Miért kezdődik pár év múlva minden előlről? Nem értem miért ad tanácsot olyan, aki nem is hisz jól működő hosszú távú kapcsolatban.

Ezen gondolat mentén akkor soha senki se váltson, úgyse lesz jobb.

Mintha az lenne a természetes, hogy ide fut ki egy házasság

2021. ápr. 25. 19:58
 14/26 anonim ***** válasza:
56%

7 év után egy másik nő képbe került nálad. A 7 év nudli.

És te hiszel a jól működő hosszú kapcsolatban?

2021. ápr. 25. 20:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Óvatosan kell bánni az ilyen kérdésekkel a gyakorin, mert lehoznak az életről. :)

Én azt mondom, hogy két olyan dolgot próbálsz összehasonlítani, amit nem lehet. Egy nőt, akit kívülről-belülről ismersz, láttad fájdalmak között, betegen, esetleg mély gyászban. Láttad hisztizve toporzékolni, zsíros hajjal felkelni, mackó alsóban flangálni. Láttad a testi és a személyiségéből adódó hibákat. Nem igazán tud meglepni sem pozitív, sem negatív értelemben, hiszen ISMERED.

Mellette ott van egy másik nő, aki teljes valójában újdonság. Izgalmas, nem ismered, nem szívjátok egymás vérét, nem vagytok összezárva rosszabb napjaitokon, nem láttad még a nehézségeiben és ő sem kellett, hogy támaszt nyújtson a te nehézségeidben.

Egyszóval, groteszk módon és elnézést, hogy ezzel a hasonlattal élek, de megpróbálod összehasonlítani, a régi, kényelmes, agyon mosott kedvenc zoknidat, a vadi újjal, amit még fel sem próbáltál és izgatottan várod milyen... Nem folytatom.

Persze, hogy azt látod, hogy valami hiányzik. De az a valami SOHA nem fog visszajönni, mert azt a valamit az újdonság izgalma adja. Emellett a nő mellett évek múlva ugyanezt éreznéd, ha egyáltalán eljutnátok vele is a 7 évig.

Mellesleg azt mondják minden 7, év extrém nehéz, vízválasztó. Figyelj erre oda tudatosan! :)

2021. ápr. 25. 20:02
 16/26 A kérdező kommentje:

mert lehoznak az életről. Kössz a nevetést :D

Igen persze benne van, hogy új és friss, de önmagában izgalmas, rettenetesen. Nem is tudom voltak-e valaha ilyen beszélgetéseim, rácsodálkozásaim másnál. Érted? Nem csak az újdonság varázsa, nem feltétlen csak hogy vonzó mint nő

2021. ápr. 25. 20:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem is voltál eddig családos.

Persze hogy izgalmas...

2021. ápr. 25. 20:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok.

Nézz körül!

Gondold át a saját problémádat!

Szerinted az emberek többsége megoldásra törekszik?

Vagy inkább csak felmentést akar,mert nincs benne sem erő sem kitartás,hogy rendbe tegyen egy pár éves kapcsolatot...

Ha van egy házad,akkor lebontod ,mert lóg az eresz?

Meddig mennél el egy javításban fáradságban ,költségben, energiában,ha 7 évi munkád lenne egy ingatlanban?

Egy kapcsolat is ilyesmi.Csak jó esetben nem lehet forintosítani.

Azt próbáltam elmondani,hogy ha néhány törött cserép miatt inkább hagyod az addigi fáradságot és odébb állsz,akkor nagy valószínűséggel a következő hasonló helyzetben sem akarsz többet tenni.

Nem minden helyzet menthető,de meg sem próbálni és csak kifogást keresni az gyengeség.

2021. ápr. 25. 20:14
 19/26 A kérdező kommentje:
Valahogy nem értem én ezt: vannak aki csak azért vannak ezen az oldalon, hogy bebizonyítsák, hogy ha az ember komoly kapcsolatban él, akkor más már sosem tud olyat mutatni, adni, amit eddig valóban nem kapott meg?
2021. ápr. 25. 20:16
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Őt megcsapta az újdonság szele, míg a neje otthon gyereket nevel...
2021. ápr. 25. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!