Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nô hisztizik, akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nô hisztizik, akkor a pasi jogosan mehet át állatba?

Figyelt kérdés
Nagyon feldúlt vagyok, párommal nem éppen rózsás a viszonyunk, ma lett volna egy picit jobb napunk. Késô este közeledett szexuális értelemben, aminek viszont nem örültem, mert még megbántott vagyok, meg nekünk ilyenkor nagyon halkan kellene csinálni.. Szép szóból nem értett, így eléggé hisztis lettem, amit ô úgy reagàlt le, hogy kilökött az ágyból, nem alhatok vele és hogy takarodjak haza! Nagyon dühös vagyok rà, de most magamat okolom, hogy én okoztam ezt a reakciót.
2021. ápr. 25. 01:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
98%

Kilök az ágyból?

Szerintem itt a vége.

2021. ápr. 25. 06:44
 12/15 anonim ***** válasza:
98%

Jogosan mehet állatba? Mindenkinek mindenhez joga van, ahogyan neked is, ha ez a viselkedés nem elfogadható, kilépsz a kapcsolatból.

Személy szerint nem akarnék olyan kapcsolatban maradni, ahol a párom azt mondja takarodj és az este utcára tesz. Mi lesz ha máskor is elutasítod a szexet? Megüt? Avagy a jövőben hagyod inkább megerőszakoljon, csakhogy ne tegyen az utcára? Ez egyáltalán nem normális.

2021. ápr. 25. 07:04
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy barom, és gyanítom, nem az első hasonló eset volt, mert ha valaki ekkora primitív, tiszteletlen bunkó, azt nem tudja elleplezni sokàig.

Itt lenne a vége. Velem senki nem beszélhetne így, pláne nem lökdöshetne.

A megbántásért előtte bocsánatot kért, vagy csak gondolta, hasznàlgat egy kicsit este?

Ez meg olyan, mintha csak szexre használna...

Repülne.

2021. ápr. 25. 07:11
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem feltetlen voltál hisztis!

Ha egy Nő, nem tetszését fejezi ki valami miatt, akkor sok vadállat (mint a te párod is) rögtön rásüti, hogy hiszti. Miért kell amugy halkan csinálni?

Egyebként pedig, ha igy reagál, szerinted maskor hogyan fog? Megüt...még durvabban! Menekulj

2021. ápr. 25. 07:23
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Legalább jól néz ki, azért választottad ezt az agyatlant? :)
2021. ápr. 25. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!