Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nô hisztizik, akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nô hisztizik, akkor a pasi jogosan mehet át állatba?

Figyelt kérdés
Nagyon feldúlt vagyok, párommal nem éppen rózsás a viszonyunk, ma lett volna egy picit jobb napunk. Késô este közeledett szexuális értelemben, aminek viszont nem örültem, mert még megbántott vagyok, meg nekünk ilyenkor nagyon halkan kellene csinálni.. Szép szóból nem értett, így eléggé hisztis lettem, amit ô úgy reagàlt le, hogy kilökött az ágyból, nem alhatok vele és hogy takarodjak haza! Nagyon dühös vagyok rà, de most magamat okolom, hogy én okoztam ezt a reakciót.
2021. ápr. 25. 01:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Mindketten hülyék vagytok.
2021. ápr. 25. 01:14
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem holnap egy kávé vagy tea mellett beszéljétek meg. Ne azt kérdezzétek, hogy ki volt a hibás az előző napi események miatt, hanem, hogy mit tegyetek ezentúl másképp, hogy ezt elkerüljétek.
2021. ápr. 25. 01:15
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem hagyd ott. Ezen nincs mit megbeszélni. Hiába beszéltek, ha ő "idegállapotban" így reagál.
2021. ápr. 25. 01:17
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Hány évesek vagytok? 14?
2021. ápr. 25. 01:19
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem számít a stílus, az NEM hiszti, ha te leállítottad a szexuális közeledését. Ott kezdődik a civilizált viselkedés, hogy megérti, hogy neked épp nincs kedved lefeküdni vele. Soha életemben nem volt még olyan párom, aki ne fogta volna fel azonnal, ha nemet mondtam; többnyire látták is rajtam hogy nem akarom, és nekik sem esett volna jól az együttlét, ha ilyen állapotban rákényszerítem magam a szexre. (Amúgy #1 retardált vagy, hogy így lehülyézed kérdezőt is, mert nem akart szexelni? Ne hazudj..)

A párod nem "ment át állatba" a reakciód miatt, hanem már alapból eléggé faragatlan volt, aztán pedig kiborult a fejében a bili.

És nem, az ilyesmi nem jogos. Soha, senkitől.

Csinálj ezzel az infóval azt, amit akarsz.

2021. ápr. 25. 01:24
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Menj haza, és a ha többet ne is menj vissza
2021. ápr. 25. 01:28
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem soha többé nem massz be vele egy ágyba. Én azt javaslom, hogy szakíts vele. Ha valaki kilökne az ágyból, tudnám, hogy nem tisztel. Szakíts vele.
2021. ápr. 25. 03:28
 8/15 anonim ***** válasza:
12%

Takarodnék haza.Végleg.

Mondjuk te sem vagy egy főnyeremény ezzel a nincsszexmegvagyokbántva viselkedéssel.

A fickó meg egy idióta.

Annyi a különbség,hogy te még tudsz változtatni,a haverod viszont mélyen az alatt a szint alatt van,hogy érdemes lenne vele bármit is megbeszélni.

2021. ápr. 25. 04:25
 9/15 anonim ***** válasza:
6%
Igen. Hiszti = állat. Átvette a stílusod.
2021. ápr. 25. 04:51
 10/15 anonim ***** válasza:
98%
Engem nem kellene hogy lökdössön. Ha így beszél velem hogy takarodj mennék magamtól is úgy hogy többet az életben nem látna. Tényleg ekkora labtorlonek tartod magad?
2021. ápr. 25. 05:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!