Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom kétoldali heredaganat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kétoldali heredaganat miatt kasztrálás műtétre vár, amit nemsokára megcsinálnak rajta.Hogy dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés

Én 34 éves vagyok,párom akit sajnos nemsokára műtenek, csak 32.rosszindulatú neki, amint lehet megcsinálják rajta.Esküvő nem volt még, sajnos úgy néz ki gyerek sem fog lenni.

4 éves kapcsolat, ti kitartanátok mellette?

Most kavarog bennem minden, nem akarom ilyen fiatalon szex nélkül leélni az életem, de ha elhagynám, azt nem tudná feldolgozni, mert tudná hogy a kasztrálás miatt volt.

Ilyen helyzetben mi lenne a leghumánusabb megoldás?

szüleim azt tanácsolták, ha finoman is de keresgéljek mellette, ha még akarok családot, és ha már biztosra érzem a másikat, szakítsak vele, még rossz is lesz akkor.

Kicsit tartok ettől, nehéz felfogni és megemészteni is.

2021. ápr. 22. 15:28
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
20%

"de az élet visszaadja. "

Ez nem így működik.

Illetve vigyazz a rossz kinsagokkal. Nincs jogod ítélkezni sem.

2021. ápr. 23. 23:15
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

Ettol szex sem lesz kesobb?

Mert ha gyerekvallalas kerdes a szempont akkor még elotte le lehetne venni mintat es lefagyasztani lombiknak kesobbre

2021. máj. 22. 12:55
 43/57 anonim ***** válasza:
26%

Miért törölték a válaszomat?

Ismétlem, a kérdést kellene törölni, mert KAMU, és sértő azokra nézve, akik valóban betegek.

2021. máj. 22. 20:12
 44/57 anonim ***** válasza:
76%
Én a helyedben elbújnék szégyenemben, hogy ilyen szüleim vannak, akik ilyen emberi tanácsokkal látnak el.
2021. máj. 23. 11:15
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

43-as igazat ìr, ez kamu kérdés. A kérdező egyértelműen nincs tisztában az ilyen dolgok lefolyàsàval, ràadàsul egyetlen hozzászólàst sem írt.

Valószínűleg egy incel akar nők elleni gyűlöletet szítani. Kérek mindenkit, hogy ne dőljön be a provokáciònak.

2021. máj. 23. 17:45
 46/57 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudhatjuk mi történt azóta. Ilyen történettel ki állna ki kamuként? Én elhiszem,hogy igaz,sőt,azt is,hogy a kérdező azóta vívja a csatáját...és a párja is...
2021. máj. 23. 18:12
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

És akkor hogy nincs fogalma a kérdezőnek az eljàràsról, ha ez igaz?

Egyébként meglepődnél, mennyien írnak ki kamu sztorikat a legváltozatosabb témàkban. Általában aztán a válaszokbòl kiderül, amikor a kérdező valamilyen önellentmondásba ütközik. Valszeg azért nem ír a kérdező semmit.

2021. máj. 23. 19:27
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy a kérdező nem tudta pontosan mit takar a műtét,zaklatott volt,nem tájékozódott. De maga az élethelyzet nem lehetetlen. Rutinos gyk-s vagyok,tudom,hogy rengeteg kamu sztori van. Ezt vhogy mégsem gondolom annak. Att,hogy eltűnt a kérdező nem ennek tudom be hiszen ha kamu lenne még élvezné is a negatív kommenteket,sőt,provokálna.
2021. máj. 23. 19:39
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

És azért nem tudta, hogy egyébként lehetne gyerekük, mert zaklatottságában elfelejtette?

Nyilván kétesélyes a dolog, a kérdező kicsit ügyesebb, mint az átlagos kamukérdést kiírók, de összességében esélytelennek tűnik, h a valóságot írnà. Önmagàban az élethelyzet is irreális, hogy a család azzal rukkol ilyenkor elő, hogy keressen valaki mást, de az, hogy idegességében elfelejtette, hogy ettől még vállalhatnak gyereket, elèg meredek.

2021. máj. 23. 20:00
 50/57 anonim ***** válasza:
81%
Jó,én ilyen naiv vagyok: a kérdező 34 éves. A szülők kétségbeestek,hogy nem lesz gyereke. Egyszerű emberek,egyszerű gondolkodásmóddal... Kicsit hasonló helyzetben voltam,talán ezért hiszem el. Nekem is volt aki azt mondta,hogy váljak el a gyógyíthatatlan beteg férjemtől.
2021. máj. 23. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!