LAllercowboy kérdése:
Áprilisban műtötték heredaganattal.A bal oldali el lett távolítva.Juliusban észrevettem a megmaradton a here alsó polusan közel a mellék here farkahoz, de magán a herén egy megvastagodott eret a here előre néző oldalát veszi körül. Ez normális?
Figyelt kérdés
Mások is ki tudnak ilyeneket tapintani magukon vagy csak én reagalom túl (hajlamos vagyok rá) a betegség óta pszichológus hoz járok. Voltam közben Pesten kontrollon miután megvizsgált az orvos fizikailag ahogy a neten is lehet olvasni az önellenőrzést utána szóltam neki erről az érről erre lerajzolta a hetét a mellékherével de én mondtam neki hogy ez nem a mellék here ez a herék van és azzal mozog is. Egyébként nem lehet kitapintani a szokásos önellenőrzési eljárással, csak ha a herét függőleges állapotban alulról felulre vagy fordítva húzom az ujjaimat.Ugye nem panikolnek én ezen csak mindenhol azt írják hogy a here felszínének csupasznak kell lennie.Daganatnak biztos nem az mert inkább ér tapintású kb 2 cm hosszú és nagyon vékony.Ja az orvos végülis azt mondta hogy ne törődjek vele az semmi én már meggyogyultam stb. De ez nem nyugtat úgy érzem csak lazasagbol mondta, rengeteg beteg megfordul ott nincs sok ideje.2020. aug. 24. 11:22
1/1 anonim válasza:
Az orvos tudja a dolgát. Nem engedne meg magának ekkora tévedést, nyugodj meg, biztos alaposan megvizsgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!