Heredaganat miatt hereeltávolítás. Műtét utáni felépülés?
Sziasztok!
Sajnos heredaganatot diagnosztizáltak nálam. Lassan műtét, mely során eltávolítják az egyik herémet! Szerencsére van már két gyerkőcöm 🙏🏻 Aki átesett már heredaganat miatt hereeltávolító műtéten, leírná kb.mire számíthatok? Mennyi idő a felépülés? Meddig nem emelhetek? Milyen nehezen viselhető? Másnap már tudok sétálgatni vagy minden mozdulat fájdalommal jár? Minden érdekel ami a felépülést illeti.
Nekem ugyan nem daganat, hanem gyulladás miatt, de távolították el herémet. Attól is függ hol vágnak: ágyéknál vagy a zacsin. Nekem az előbbi volt.
Ha jól emlékszem egy vagy két hétig voltak bent a varratok. De igazából a műtét másnapján már sétálgattam a folyosón, de persze még fájt, főleg hajolni. A cipőmet bekötni napokig szenvedés volt. Sportolni tán 6 hét után szabadott.
Nekem a lelki része nehezebb volt a dolognak. Mondjuk 19 éves voltam csak.
Köszönöm szépen!
Àgyéknál vágnak...
Bîzom a mielőbbi felepülésben, mert két pici gyerek mellett nem egyszerű az élet 🙈😀
Jó egészséget kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!