Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom kétoldali heredaganat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kétoldali heredaganat miatt kasztrálás műtétre vár, amit nemsokára megcsinálnak rajta.Hogy dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés

Én 34 éves vagyok,párom akit sajnos nemsokára műtenek, csak 32.rosszindulatú neki, amint lehet megcsinálják rajta.Esküvő nem volt még, sajnos úgy néz ki gyerek sem fog lenni.

4 éves kapcsolat, ti kitartanátok mellette?

Most kavarog bennem minden, nem akarom ilyen fiatalon szex nélkül leélni az életem, de ha elhagynám, azt nem tudná feldolgozni, mert tudná hogy a kasztrálás miatt volt.

Ilyen helyzetben mi lenne a leghumánusabb megoldás?

szüleim azt tanácsolták, ha finoman is de keresgéljek mellette, ha még akarok családot, és ha már biztosra érzem a másikat, szakítsak vele, még rossz is lesz akkor.

Kicsit tartok ettől, nehéz felfogni és megemészteni is.

2021. ápr. 22. 15:28
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
46%
A 16-os válaszom miért lett ennyire lepontozva? Van aki szerint a szex fontosabb, mint hogy ne haljon meg a partner? o.O
2021. ápr. 22. 16:14
 22/57 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván mindenki megijedne egy ilyen helyzetben, de akkor sem az lenne az első gondolatom, hogy akkor csá, én léptem. Akkor mire esküszik fel az ember a “veled maradok jóban rosszban, betegségben egészségben” résznél? Oké, még nem házasok, de egy 4 éves kapcsolat már elég komoly és nyilván azt sem úgy kéne kezelni, hogy veled maradok, amíg egészséges vagy.

Előszor gondolkozni kell alternatívákon(sperma lefagyasztás, spermadonor, örökbefogadás), ha egyik sem opció, akkor érthető lenne a szakítás, hiszen te akarsz gyereket.

2021. ápr. 22. 16:17
 23/57 anonim ***** válasza:
85%
Meg amúgy ez is milyen önző dolog, hogy szerencsétlennek rákja van és örül, ha túléli, te meg csak magaddal foglalkozol, meg már felregisztráltál Tinderre...talán jobb is lenne szerencsétlen pasinak nélküled.
2021. ápr. 22. 16:22
 24/57 anonim ***** válasza:
88%
Már miért kellene lemondanod a szexről? Nem a farkát vágják le. Ez tuti kamu kérdés.
2021. ápr. 22. 16:35
 25/57 anonim ***** válasza:
40%
Hagyd el,de ne ugy h bepasizol az duplan faj. En is igy jartam csak en voltam a beteg feleseg plusz meg oreg is. A ferfiak gondolkodas nelkul eldobjak a feleseguket ha oreg es jott egy fiatalab ,ha betegeb szuletett a gyerek, ha a no meddo lett, ha megeroszakoltak, ha mellrakja lett es le kell venni a mellet es ennel meg millio kisebb ok miatt. A ferfitarsadalom hihetetlenul onzo es a parod sem tartana ki melletted forditott esetben. Szoval nokent te is gondolj magadra mert ha ok ilyenek akkor mi is lehetunk azok!!!
2021. ápr. 22. 16:42
 26/57 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy kollégám, akinek a felesége lebénult. Nagyon szerették egymást, ezért nem akartak elválni, de a férfinek természetesen attól függetlenül voltak testi igényei. Szeretőt tartott, amit a felesége is tudott. Ez is egy opció, bár ahogyan előttem is írták, a férjed ettől még fog tudni közösülni veled.
2021. ápr. 22. 16:50
 27/57 anonim ***** válasza:
76%
#9: ezek két hét után megcsalnak a párjukat, de fordítva elvárnak a szex mentes életet
2021. ápr. 22. 17:22
 28/57 anonim ***** válasza:
29%
Nem esnék kétségbe.
2021. ápr. 22. 17:23
 29/57 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam végig a többi választ, lehet, hogy írták.

1. Hormonpótlással a nemi vágy és funkció teljesen megmarad, nem lesz "dagi cica" emiatt.

2. Spermium fagyasztás, lehet saját gyerek, igaz neked ez macerásabb (IVF).

3. Protézissel az esztétikai gond is orvosolható.

2021. ápr. 22. 17:27
 30/57 anonim ***** válasza:
92%

Itt adtak tippeket. Én úgy vagyok vele, hogyha az eszedbe jutott a menjek vagy maradjak, és nem egyértelmű, hogy maradsz, akkor megette a fene az egészet.

A helyedben elgondolkodnék azon, hogyha neked lenne rosszindulatú kétoldali petefészek rákod, és a párod azon lamentálna, hogy kitartson-e melletted, az hogy érintené a lelkedet.

2021. ápr. 22. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!