Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont mellettem jut eszèbe hogy ő mèg élni akar?
Van egy srác akivel pár hónapja járunk.
A szakitása óta, azaz évek óta nem volt sehol nyaralni, nemigen bandázik, idősebb ffi, azaz elvolt a meloval a szurke hétkoznapokban meg tv otthon.
Összejöttunk. Eleinte nem tudtam rola hogy ő kicsit introvertebb igy siman kerdezgettem olyanokrol milyen a nyara ez evben tervez e valamit, haverok, osszejoveteleken van e amikor nincs velem, vagy mit csinál.
Erre kozli hogy kimegy valami szigetre majď haverjahoz nyaralni mire en féltékeny is lettem valahol(egzotik sziget..egzotik nők..), de azt mondta nem nőzni menne, es jön a többi is hogy programokat akar magának szervezni meg felállni a tv mellől, azaz élni.
De mindez ezek az onallo programok(engem sehova nem hiv mert drága dolgok),miert nem akkor jutottak eszébe éveken át mig nem volt nője?
Most hogy velem kialakult benne egy szerelem, vagy energiaplusz vagy nem tudom mi, a sajat bnője mellett jut eszébe az, hogy ő még élni akar meg világot látni, es folyamat utazgatásokat tervez nelkulem (en nem tudnam ezeket fizetni ő meg nem akarja nekem fizetni igy kulon utazgat majd)
Aki még ki akarja élni magát annak miért egy komoly kapcsolatban vagy miert egy bnő mellett jut eszébe??
Es elotte éveken at(!)nyugodtan "megállapodottan"élt.
Jövök en erre hirtelen neki utazgatnia kell meg haverok meg minden.

,,Elfogadtam hogy introvert.
Ő valtozott meg mellettem."
Nem megváltozott, kedves kérdező, csak megjátszotta magát, hogy magához édesgessen. Akinek 7 évig nem voltak barátai és baráti programjai, az egy nő hatására nem kezd el újra bandázni velük. Sőt, annak örül, hogy talált egy partnert, akivel őszinte kapcsolata lehet és vele tervez mindent. Érted? Nem érzed magad kicsit átverve? Egy szavát nem hinném el, tisztán látszik, hogy palira vesz, csak te nem veszed észre. Nyilván a tervekkel meg a jövővel etet, máskülönben nem szexelnél vele és lesnéd minden kívánságát.
Ha ennyire be volt zárkózva, hol szedted össze ezt a jóembert?
De megvaltozott!
Szabalyosan zavarba jott a kerdeseimtol hogy es neked a napod? hetvegen mit csinalsz?
Mindig mondta semmit tv es kezdte kenyelmetlenul erezni magát(!)az ilyen kerdesektol, mert ellenben nekem meg egy rakat meselni valom volt mindig. Igy kezdtuk. Rajott arra hogy neki soha nincs meselni valoja es kezdte ez zavarni.
Mellettem elkezdett talpra allni es kibujni a tv mogul.
(Neten ismertem meg.hol mashol)

"Szabalyosan zavarba jott a kerdeseimtol"
Lehetséges azért, mert nem akart bevonni ilyen szinten az életébe. Neked nincs rálátásod, hogy eddig milyen életvitele volt. Messziről jött ember azt mond, amit akar.
A pár hónapos kapcsolat alatt volt közös programotok is, vagy csak szex?

Nem akarok beleszólni, de fordított esetben, ha egy nő mondaná, hogy ki akarja magát élni én sem arra gondolnék, hogy utazgatni akar tehát én megértem a dolgot.
Az is lehet, hogy csak elköteleződni nem akar még, de a sztori elég érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!