Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti örültök neki, ha a párotok kihívó ruhában van mellettetek és büszkék lehettek rá amilyen csinos, vagy pont hogy nem örültök mert így mindenki őt nézi stb?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 08:21
1/6 anonim válasza:
Én igazából annak örülök, hogy én látom mennyire szép. Az nem igazán érdekel, hogy ki nézi még rajtam kívül.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, kinek mi a kihívó.
Nem szeretem a közönségesen kipakolt nőket.
Akinek nehéz az szemét nézni beszélgetés közben, mert úgy kint van a melle.
A kevesebb néha több. És anélkül is lehet csinos valaki, hogy túlságosan kivetkőzne.
Engem zavarna, ha ezért bámulják.persze, büszke is az ember, de inkább kicsit visszafogottabban öltözzön.
3/6 anonim válasza:
Ha velem van, akkor nem zavar a kihívó ruha és még be is jön. Ha nem velem van, akkor már zavar. Pont azért, mert tudom, hogy milyenek a férfiak.
4/6 anonim válasza:
A feleségem tud csinosan öltözni, de ez egyáltalán nem kihívó ruhát jelent. Nem is értem, miért használod ezeket azonos jelentésűként.
Egyébként nem zavar, ha mások is megnézik. Miért zavarna? Nem vagyok féltékeny természetű.
5/6 anonim válasza:
Én szégyellném, ha kihívó ruhában lenne. Azt az ízléstelen nők szokták csinálni. De egy visszafogottan csinos ruhában büszke lennék rá.
6/6 anonim válasza:
Ha az én párom, és szeret engem, akkor valószíműleg nekem akar tetszeni. Én örülnék neki ebben az esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!