Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont mellettem jut eszèbe hogy ő mèg élni akar?
Van egy srác akivel pár hónapja járunk.
A szakitása óta, azaz évek óta nem volt sehol nyaralni, nemigen bandázik, idősebb ffi, azaz elvolt a meloval a szurke hétkoznapokban meg tv otthon.
Összejöttunk. Eleinte nem tudtam rola hogy ő kicsit introvertebb igy siman kerdezgettem olyanokrol milyen a nyara ez evben tervez e valamit, haverok, osszejoveteleken van e amikor nincs velem, vagy mit csinál.
Erre kozli hogy kimegy valami szigetre majď haverjahoz nyaralni mire en féltékeny is lettem valahol(egzotik sziget..egzotik nők..), de azt mondta nem nőzni menne, es jön a többi is hogy programokat akar magának szervezni meg felállni a tv mellől, azaz élni.
De mindez ezek az onallo programok(engem sehova nem hiv mert drága dolgok),miert nem akkor jutottak eszébe éveken át mig nem volt nője?
Most hogy velem kialakult benne egy szerelem, vagy energiaplusz vagy nem tudom mi, a sajat bnője mellett jut eszébe az, hogy ő még élni akar meg világot látni, es folyamat utazgatásokat tervez nelkulem (en nem tudnam ezeket fizetni ő meg nem akarja nekem fizetni igy kulon utazgat majd)
Aki még ki akarja élni magát annak miért egy komoly kapcsolatban vagy miert egy bnő mellett jut eszébe??
Es elotte éveken at(!)nyugodtan "megállapodottan"élt.
Jövök en erre hirtelen neki utazgatnia kell meg haverok meg minden.

Miért van? MIATTAD!
Sosem értettem a nők azon baromságát, hogy miért akarjátok mindig megváltoztatni minden pasitokat? A menő csődört kasztrálni, a félénk/lusta kis mopszlit meg futtatni?
Igen szerintem is jo lenne ha olcsobb dolgokra ugyan de egyutt mennénk, ez az ami bánt is hogy de ilyeneken nem is agyal. Nekem hianyoznak ezek vele. Ugy erzem egyedul nekem.
Es a haverjain agyal.
23 en nem akartam valtoztatni rajta. Elfogadtam hogy introvert.
Ő valtozott meg mellettem. Es de nem ugy hogy elnenk a vilagunkat nagykanállal.
Hanem ő mint ego!

Akkor szerintem hagyd, mert minél jobban próbálsz te nyomulni rá és ráerőltetni magad, annál rosszabb.
Keress egy èrett fèrfit, aki normális kapcsolatot akar, tud elköteleződni és nem utolsó sorban szeret is téged.

29.-nek.
Igenn! :))) Azt mindig el KELL fogadni!
Pl.: Ha a nő lelép a férjétől a gyerekkel, az kiteljesedés és önmegvalósítás.
De ha a férfi lép le, akkor a férfi egy rohadtgetzhyféregbaromérzéketlenfostömlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!