Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem letolt mert nem tetszik egy nekem szant ajandek. Miert nem lehet megerteni engem?

Figyelt kérdés

A sogoromektol allandoan olyan ajndekot kapok aminek egyatalan nem orulok es nem is hozzam passzolo, annak ellenere hogy mi vagyis inkabb en ( egyedul valasztom ki ferjem nelkul) mindig hozzajuk illo nekik tetszo ajandekokat vettem nem keves penzert. Volt hogy napokig mentem egy taska utan ami tetszene neki.

Most ismet szulinapom lesz es megint egy olyan ajandekot akartak volna nekem szanni ami nekem egyatalan nem tetszik. Egy kozos kepet akartak csinaltatni de nekem nagyon nem tetszik! Nekem az otthonomban minden egyseges 3szin van teljesen modern 1 kép van rólunk a falon az előszobába az is direkt tengeri képek hogy szép egységes legyen színben stb utalom ha sok minden ki van pakolva en nem ez vagyok aki ilyen rajzokat rak ki magarol es a ferjem nem volt hajlando elmondani nekik hogy szerinte ez nem lesz jo ajandek nekem erre megkerdeztem miert nem kepes elmondani neki ugyanis napok ota zaklatta kepekert rolunk de nem kuldott ugye tok kellemetlen volt amugy is. Erre azt mondta hogy mondjam meg en erre en valaszoltam kedvesen hogy tok jo otlet de en nem szeretem az ilyeneket kirakni..semmi gond nem volt

Erre a ferjem letolt hogy nem vagyok mar 12 eves ez tok jo nem en dontom el mit kapok?! Most ez komoly? Pont hogy egy ilyen kozos rajz gyerekes szamomra. Soha nem raknek ki ilyet foleg nem magunkrol. Igazabol ő kapna ajándekot nem én..

Elegem van mar hogy szinleljem hogy tetszik amikor megse eroltetik magukat soha hogy ne a sajat agyuk szerint valasszanak ajandekot hanem ugy nezzek hogy nekem tetszene. Mar annyira feltuno mintha direkt csinalnak. A masik sogornonek akit alig ismertek meg nagyon szep ajandekot vettek. Nagyon meglepodtem amikor meglattam mert en tenyleg ez voltam hogy vagy kaptam egy ajandekkartyat egy olyan boltba ahonnan es soha nem vasarolok, vagy a dmbol mindnefele kacatot amit szinten nem tudnak mit hasznalok mi jo az en boromre stb....

Amugy nagyon egyszeru eset vagyok pl barmilyen magassarkunak orulok mert manias vagyok barmilyen sminknek igazi noi dolgoknak tenyleg barminek egy taska egy cipo tok egyszeru dolgok de mintha direkt nem akarnak.

Igen tudom hogy ez az en hulyesegem hogy nem rakok ki semmi ilyet ami nem passzol stb de ezt miert nem lehet megerteni hogy en ilyen vagyok? En se eroltetem ra senkire ezt hogy neki pedig ez tetszen amikor teljesen az ellentete?

Miert nem lehet egyszer az evbe az amit en szeretnek? Elegem van mar a ferjembol is hogy en vagyok a hibas azert mert elmerem mondani a velemenyemet unom mar ezt nem fogom megjatszani tobbet hogy hu de orulok amikor nem. Ez olyan hogy a letisztult elegans nonek veszek egy rikito pink ruzst ami egyertelmu hogy nem fog neki tetszeni.

2021. ápr. 21. 16:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Mármint ilyen bazinagy kép, amit elvártak volna, hogy majd kiraksz otthon?

Erre én is azt mondtam volna, hogy ne, mert biztos hogy nem raknám ki. Az ilyen testápolós vackokat legalább tovább tudom adni a barátnőimnek, meg számomra előnytelen sálatak stb., ezekkel tudok mit kezdeni, de egy lakberendezési tárgy egyszerűen túlságosan hangsúlyos ajándék, nem értem hogy gondolták.

2021. ápr. 21. 16:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen ilyen karikatura vagy nem is tudom minek hivjak...
2021. ápr. 21. 16:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Biztos van aki orul ezeknek de nekem nem ilyen stilusu az otthonom. Minden fekete feher bezs. Van 2 kicsi disz a falon es egy kisebb kep az is fekete arany irassal.
2021. ápr. 21. 16:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis igazából úgy érthető, hogy miként akarták, mivel a férjedet kérdezgették, hogy jó lenne-e és miként. Neki pedig nem volt töke véleményt nyilvánítani udvariasan, úgyhogy inkább ő a 12 éves, aki nem meri kinyitni a száját a felnőttek előtt, hanem sunnyog.
2021. ápr. 21. 16:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazabol eloszor csak kepeket kert rolunk de ezt mondta nekem egybol en meg mondtam h nehogy kuldjon erre ugye keregette a kepet masnap is es megint csak jo majd keresek valamit. Erre en rakerdeztem hogy mit tervez? Mert a kepeink elovannak hivatva egy albumban nem nagyon van mas amit el kuldhetnek es akkor elkuldte a tervet de mondtam hogy ez tok jo de en ezt nem raknam ki sajnos.Nem ertem hogy ez neki miert lett volna gaz megkerdezni?o tudta elsore hogy nem fogok orulni ennek amikor a kepet kerte megse mondta el neki.En is igy gondolom. Mi mindig megbeszeljuk a csaladba ki minek orulne nem is ertem miert olyan rossz ez hogy elmondtam en inkabb egy magassarkunak jobban orulok. Igazabol szuksegem ugy sincs semmire. De ezek nekem legalabb hasznos dolgok es tenyleg nagyon tudok orulni neki. O igazabol csak megint inkabb velem kotoszkodik mert van velemenyem.
2021. ápr. 21. 16:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Es ne ertsen felre senki tudom hogy a szandek a fontos stb. Na de csak nem allithatnak be ajandek nelkul mert az ciki lenne nekik ugyhogy ez nem arrol szol hogy megszeretnenek lepni hanem mert muszaj csak nem ertem ha mar muszaj akkor miert nem lehet megkerdezni minek orul a masik ha ennyire nincs tisztaba semmivel.
2021. ápr. 21. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Plusz nem reg voltak nalunk, jol lathattak hogy milyen a lakas... egyszeruen nem tudom felfogni honnan jott ez az otlet.
2021. ápr. 21. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen igazad van. Csomószor kapok értelmetlen ajándékot, ami amúgy nem zavar, csak túl drága ne legyen, ha számomra haszontalan és ne lehessen ellenőrizni, hogy még megvan-e vagy használom-e és tök jól előadom, hogy nekem tetszik.

A te esetedben, ha meglátogatnak, akkor jön a kérdés hogy "na hova tetted ki a képet?", közben ott van a pincében és na ekkor fognak vérigsértődni. Ebben a helyzetben sokkal illedelmesebb megmondani, hogy ne is fáradjanak ezzel kezdettől fogva.

2021. ápr. 21. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ne húzd fel magad. Gobdolom, hogy a férjed, most teljesen ki van borulva, hogy milyen bunkók voltatok fölöslegesen. Ha látja, hogy nem lesz belőle gond, akkor megnyugszik. Az én férjem is ilyen sosem mer semmit megmondani és mindenen emészti magát. Ha meg én megmondom, akkor azon szorong.

Nyugtasd meg, hogyha megsértődnek bocsánatot kérsz és többet nem csinálsz ilyet és vidd el sétâlni a napsütésben, hátha az eltereli a figyelmét.

2021. ápr. 21. 16:58
 10/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat. Megnyugtattatok mert azert sokszor tul reagalok dolgokat de most en is azt ereztem hogy igazam van teljesen. Mondjuk most a ferjem amugy is feszultebb de nagyon felidegesit amikor ezt csinalja ot nem erdeklik az ilyen dolgok de engem meg igenis. Akarmikor meglattam volna azt a kepet a falon sirtam volna annyira rondanak talalom.

Amugy egyatalan nem sertodtek meg mondta hogy nem gond, magassarkut kapok. Olcsobb is es egyszerubb is es en biztos hogy boldog leszek es nem kell megjatszanom magam.

Tudom hogy az ilyen kepek amugy tok dragak nagyon feleslegesnek ereztem volna ezzel faradniuk amikor a hatam kozepere nem kivantam volna ezt a kepet. 😆

2021. ápr. 21. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!