Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem letolt mert nem tetszik egy nekem szant ajandek. Miert nem lehet megerteni engem?
A sogoromektol allandoan olyan ajndekot kapok aminek egyatalan nem orulok es nem is hozzam passzolo, annak ellenere hogy mi vagyis inkabb en ( egyedul valasztom ki ferjem nelkul) mindig hozzajuk illo nekik tetszo ajandekokat vettem nem keves penzert. Volt hogy napokig mentem egy taska utan ami tetszene neki.
Most ismet szulinapom lesz es megint egy olyan ajandekot akartak volna nekem szanni ami nekem egyatalan nem tetszik. Egy kozos kepet akartak csinaltatni de nekem nagyon nem tetszik! Nekem az otthonomban minden egyseges 3szin van teljesen modern 1 kép van rólunk a falon az előszobába az is direkt tengeri képek hogy szép egységes legyen színben stb utalom ha sok minden ki van pakolva en nem ez vagyok aki ilyen rajzokat rak ki magarol es a ferjem nem volt hajlando elmondani nekik hogy szerinte ez nem lesz jo ajandek nekem erre megkerdeztem miert nem kepes elmondani neki ugyanis napok ota zaklatta kepekert rolunk de nem kuldott ugye tok kellemetlen volt amugy is. Erre azt mondta hogy mondjam meg en erre en valaszoltam kedvesen hogy tok jo otlet de en nem szeretem az ilyeneket kirakni..semmi gond nem volt
Erre a ferjem letolt hogy nem vagyok mar 12 eves ez tok jo nem en dontom el mit kapok?! Most ez komoly? Pont hogy egy ilyen kozos rajz gyerekes szamomra. Soha nem raknek ki ilyet foleg nem magunkrol. Igazabol ő kapna ajándekot nem én..
Elegem van mar hogy szinleljem hogy tetszik amikor megse eroltetik magukat soha hogy ne a sajat agyuk szerint valasszanak ajandekot hanem ugy nezzek hogy nekem tetszene. Mar annyira feltuno mintha direkt csinalnak. A masik sogornonek akit alig ismertek meg nagyon szep ajandekot vettek. Nagyon meglepodtem amikor meglattam mert en tenyleg ez voltam hogy vagy kaptam egy ajandekkartyat egy olyan boltba ahonnan es soha nem vasarolok, vagy a dmbol mindnefele kacatot amit szinten nem tudnak mit hasznalok mi jo az en boromre stb....
Amugy nagyon egyszeru eset vagyok pl barmilyen magassarkunak orulok mert manias vagyok barmilyen sminknek igazi noi dolgoknak tenyleg barminek egy taska egy cipo tok egyszeru dolgok de mintha direkt nem akarnak.
Igen tudom hogy ez az en hulyesegem hogy nem rakok ki semmi ilyet ami nem passzol stb de ezt miert nem lehet megerteni hogy en ilyen vagyok? En se eroltetem ra senkire ezt hogy neki pedig ez tetszen amikor teljesen az ellentete?
Miert nem lehet egyszer az evbe az amit en szeretnek? Elegem van mar a ferjembol is hogy en vagyok a hibas azert mert elmerem mondani a velemenyemet unom mar ezt nem fogom megjatszani tobbet hogy hu de orulok amikor nem. Ez olyan hogy a letisztult elegans nonek veszek egy rikito pink ruzst ami egyertelmu hogy nem fog neki tetszeni.
Szerintem mindkettőtöknek igaza van a maga módján, de a te verziód praktikusabb ;)
Chill és legalább te legyél nyugodt és megértő :)
Nem tudom mikor Van a születésnapod de èn csak annyit mondok hogy Nagyon boldog születésnapot kívánok ès teljen el úgy az a nap ahogy te szeretnéd !
🎂💐🍷
44/N
Megertelek. Igazabol olyan ajandekot adni amit ki kell tenni ,pl kep vagy tarolni kell,pl vaza stb csak olyanoknak szabad adni akikrol 200% ra tudjuk hogy szereti es kell neki.
Mondjuk cipot se vennek,latatlanba.
Legkozelebb talan adj a ferjrdnek mondjuk 5 konkret( de tenyleg konkret, kb mellekelve a kepet a cuccrol, link elkuldve vagy bekarikazva az ujsagban, stb) dolgot hogy azokbol valasszak ki amit adnanak.
Vagy egyezzetek meg hogy tortat, sutit, piat, etterem meghivast ki mit szeretne inteztrk az aktualisan unnepeltnek es befejezitek az ajandekozast.
Igy semmi ertelme, felesleges stresszforras.
Masik, meg hogy ne te rohangalj nekik ajandekert .majd a parod. Legalabb akkor rajon h milyen maceras, meg esetleg a tesoja sem biztos hogy orul amit kivalasztott. Akkor talan legkozelebb nem erolteti rad az akaratukat.
Sajnos ez a gond hogy meg sem kerdezik minek orulnek. Csak ok gondolnak egyet.
Koszonom szepen a koszontest! :)
Azert nem a parom nez ajandekot mert o dolgozik en pedig nem ugyhogy raerek de a taska vasarlasnal egyebkent egyutt voltunk es maszkaltunk erte de amugy se tudna mit vegyunk en szerencsere ugyes ajandekozo vagyok mindig tudom ki mire vagyik mert figyelmes vagyok es szeretek is ajandekozni.
Azert irtam h adj konkret otletet neki! Nem kell h kerdezzek maguktol. Tudod h kozeleg az alkalom es megmondod.
Nem mindenkivel kell figyelmesnek lenni, a legjobb ha oda vissza mukodik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!