Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi bántalmazó kapcsolat?
8.-nak.
EZT NE!!!
1X a szex témában leírtam, hogy sok nő élvezi-igényli, a fojtogatást, arc és fenék paskolást, hajhúzást szex közben.
Na...erre egy rakás troll, nettó idióta, meg szűz 37 éves leírta, hogy bántalmazó vagyok, és fel kéne nyomni a rendőrségen. Idióták.
Bántalmazott gyerekből bántalmazott felnőtt lesz a legtöbbször. Van amikor megszakad a kör, mert van abban az állapotban, hogy tud segíteni magán és felismeri a problémáit és megtudja oldani, de sokszor a saját gyerekével szemben is bántalmazó lesz.
Egyébként meg jó pár szülő generáció szánalmas, azért manapság már sokkal elfogadóbb nézetek vannak a fiatalok között, akik majd szülők lesznek. Nem ciki dolgozni magunkon, pszichológushoz járni, segítséget kérni és kifejezni kultúráltan az érzéseinket.
Az én szüleim jóvoltából elvagyok baszva dettó, nem igazán akarok gyereket, mert nem tudom milyen a jó szülő és hogy én tudok-e helyesen viselkedni. Nagyon sok munka előzi meg azt a szememben, hogy én gyereket vállaljak. Elég sok totálisan alkalmatlan ember vállal gyereket, de szerintem idővel egyre többen fognak odafigyelni, hogy talán nem kéne, ha nem tudja rendesen felnevelni.
23l
Kedves 12-es!
Valóban, tényleg sokan alkalmatlanok a szülői szerepre. Nem is értem, hogy ezt mért nem lehet tanítani, miért olyan egyértelmű, hogyan kell gyereket nevelni? Kellenének kötelező tanfolyamok a szülővé válás előtt.
#11 Ehhez hozzászólnék. Hatalmas különbség van a bántalmazás, és a közös megegyezésen alapuló BDSM szex között, ahol a dom ismeri a szub határait, de mégis túlzásba vinné, akkor is ott van a menekülőszó. Bevallom, én szeretem a BDSM-et szub nőként (privát üzenet nem kell), de a bántalmazást mélyen elítélem, és szerintem sokkal durvábban kellene büntetni.
A BDSM-nek nagyon-nagyon fontos része, hogy tudd, hol a határ. A bántalmazók pont ezek a határokat nem ismerik, nem tisztelik.
Egyébként az önbizalomhiány szüli a bántalmazást. Mi nők kicsi korunktól arra vagyunk tanítva, hogy tökéletesnek kell lennünk, főleg külsőleg, különben nem érünk semmit. Sokan azért választják a bántalmazó kapcsolatot, mert félnek, hogy nélküle egyedül maradnának, vagy még rosszabb jönne.
Keserű és értékes felismerésem a gyereknevelésből egyben válasz a kérdésre.
A lányom ordítva énekel a vacsoraasztalnál (bóóócibóóóóóciTAAAARKAA). Kérem szépen, halkítson, de folytatja, miközben néz a szemembe. Ettől elgurul a gyógyszerem, és rákiabálok, "FEJEZDMÁRBE!". Csend lesz. Pár nap múlva a kishúga énekel az asztalnál. A nagyobbik telitorokból ráordít: "FEJEZDMÁRBE!" Na így tanuljuk.
A gyereked sohasem azt tanulja meg, amit tanítani akarsz neki, hanem azt, amit csinálsz. Amikor megbünteted valamiért, amit csinált, ő nem fogja másként csinálni, ellenben megbüntetni, aki csinálja. Ha ez a valaki mondjuk 30 év múlva a történetesen a párja, akkor őt. És még csak nem is tudja egyikük sem, hogy ez az ok.
Az igazán szar az egészben, hogy hiába jöttem rá, hogy ennek a gyerekkori neveltetésem az oka, ha egyszer automatikusan dühbe gurulok, ha a feleségem, vagy a gyerekeim olyat tesznek, amiért rám dühösek voltak a tanáraim, szüleim.
Amit meg tudok tenni, hogy ha nem számoltam el tízig, akkor utólag odamegyek és elmondom, hogy sajnálom, nem - vagy nem csak - te tehetsz róla, hanem én, és bocsánatot kérek.
Én központú a társadalom. Nárcisztikus.
A saját tapasztalatom az hogy a nárcisztikus emberek buták, viszont kiválóan manipulálnak főleg érzelmileg. Ez megnehezíti a kilépést. Illetve a nőknél kialakul a Stockholm szindróma. 😞
Vannak hozzá egyéni traumák és rossz családi minták.
Alkoholista is a társadalmunk, sajnos. Még több agy sejtet bont, ront.
Nagyon összetett a probléma. És sok sebből vérzik. Sajnos csak a nő tud lépéseket tenni.
Nagyon szomorú. De ha felismeritek a környezetetetekben hogy valakit lelkileg, fizikailag bántanak az OKI-ot ajánlom !!! (Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat).
Nagyon profi szakemberek ülnek a vonal másik végén, és segítenek a nőnek eljönni onnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!