Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves hitel van após házán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves hitel van após házán, a párom addig “nem tud” elköltözni amíg nincs kifizetve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta addig esélytelen hogy elköltözzön, viszont én 2 éven túl nem várnék ezzel.... hajthatatlan, viszont 24 vagyok így is, 15 évig nem akarok várni... szerintetek lehet vele erről nekem is és neki is jó kompromisszumot kötni, vagy hagyjuk az egészet? Beleszállni a törlesztésbe nem akarok, nem is engednék.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy a párodnak SEMMI köze az apja által, az apja házára felvett hitelhez.

Csak kényelmes neki otthon, esze ágában nincs költözni, ezért kamuzik neked.

2021. ápr. 17. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért marad?

Nekem első tippem az, hogy az apja az anyjával közösen vette fel a hitelt, a saját nevére, aztán anyuka kikerült a képből. És most apukára olyan magas törlesztőrészlet jut havonta, amit nem lehet egy fizetésből leperkálni. És a párod elkezdett beszállni a költségvetésbe, és most már nem akarja/tudja otthagyni az apát az éhenhalásnak. (Legalábbis amit a környezetemben látok, alacsony jövedelmű családokban, egy fizetésből szinte lehetetlen egy magasabb törlesztőt fizetni.)

2021. ápr. 17. 20:42
 13/13 anonim válasza:

12-essel ertek egyet. Nekem anyumnak kellett hitelt felvennie, amugy mehettunk vna apukank halala utan a hid ala. Tesommal anyu hitelet torlesztettuk. Nalunk a nagyszuloktol visszaorokolt csaladi hazbol torlesztettuk anya hitelet, utana mindenki ment a dolgara. Nalunk ez kozos dontes volt, mert amugy is suliztunk sokaig, igy otthon laktunk, de haza adtunk penzt anyanak mintha albiban lennenk.

Ez egy roka fogta csuka. De kerdem en, minek apukajanak egy egesz haz ha egyedul el? Normalis dolog ez? Adja el, torlessze az adossagot, aztan menjen ki merre lat.

Nem varhatja el az apja h a fia torlessze a hazat a sajat fiatalsagat bealdozva, h egy nagy hazban poffeszkedjen egyedul..

Egyebkent siman lehet h mar inflalodott annyira a tartozas h ha eladna a hazat, meg maradna is utana penz belole.. De egy szemelyre eleg egy garzon lakas is.

Az a baj h a szuleink generacioja 2008-as valsag elott nyakra fasz ra kapta a hitelt rendes elobiralat nelkul. Manapsag aposod a bank kozelebe se mehetne, nem hogy hitelt kapjon...

2022. dec. 29. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!