Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már bántalmazás?

Figyelt kérdés
Megtudtam hogy a páromnak szeretője van. Egyszer amikor nem figyelt elvettem a telefonjat es megneztem mit beszelnek. Sajnos észrevette és abba a pillanatban elkapta a nyakam, megszoritotta es megfenyegetett ha mégegyszer ezt csinalom eltori valamimet. Utàna bocsánatot kért igaz. Ez már fizikai bántalmazasnak szamit?

2021. ápr. 16. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem ez nem bántalmazás,de fenyegetés már annál inkább,sajnos bántalmazásnak csak akkor minősül ha nyoma marad a nyakon és látleletet készítenek róla,ha 8 napon túl gyógyuló akkor azt hiszem tehetsz följelentést mint testi sértés.

Persze ez nem normális dolog akárhogy is szépítik,ez fenyegetés,gondold át a kapcsolatod vele mert később könnyen eljárhat a keze ha most megenged magának hasonló dolgokat,én mint férfi mondom hogy soha nem tettem hasonlót,ha valakivel ennyire nem passzoltok ott nem érdemes hagyni hogy idáig fajuljon a dolog,ha már normálisan nem lehet megbeszélni a problémákat inkább kilépek egy kapcsolatból ,de szerintem ez a normális persze minden ember más.35f

2021. ápr. 16. 15:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Remélem kamu. Nyak szorongatasa után statisztikailag szinte biztos hogy meg fog ölni szóval ha nem kamu akkor futás.
2021. ápr. 17. 12:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta bocsássak meg neki es megszakitja a kapcsolatot a lánnyal. Ti mit tennetek?
2021. ápr. 17. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Lelépnék.

Hazudik.

2021. ápr. 17. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mániákus hazudozó,lépj le mielőtt nagyobb bajod nem lessz egy hirtelen dühkitörés után.
2021. ápr. 18. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Ki akar lepni eleve a kapcsolatbol azert csajozik
2021. ápr. 19. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az. De a szeretőzés is súlyos. Tök jó, hogy a nők ilyen férfiakat választanak, a normálisok meg maradnak nő nélkül... gratulálok!

30 F

2021. ápr. 19. 20:08
 18/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Felfogás kérdése. Van aki szerint az is bántalmazás, ha a férfi ordibál a nővel. De a lényeg akkor is az, hogy ott kell hagyni, nem értem ezen miért kell gondolkozni.
2021. ápr. 20. 06:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neki van nője és még ő bántalmaz. Mert ez nem épp bocsánat kérés volt hanem igenis az, bántalmazás.

Nem menekülni kell, hanem emelt fővel kidobni vagy elmenni tőle.

És bocsánatot kért? Majd ha legközelebb megüt azután is fog kérni hidd el. De nem muszáj megvárni... csak ha akarod.

2021. ápr. 20. 11:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha a férfi ordibál a nővel, abból már nagyon könnyen lesz bántalmazás!

Nekem ugyan hiába mondogatta egyik ismerősöm, hogy nem ütne meg nőt - engem sem - nem hittem neki, annyira vad természetét ismertem meg.

2021. ápr. 28. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!