Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezés az, hogy “kiprovokáltad” a csúnya szavakat, a fizikai bántalmazást?!
Azt gondolom, nincs olyan, hogy valaki kiprovokálja a másik félből az erőszakos viselkedést. Az gyávaság, a felelősség hárítása.
Egy nálam kétszer akkora férfiről beszélünk, aki nem tudja kezelni a problémás-konfliktusos helyzeteket a párkapcsolatunkban.
Mintha állandóan feszült lenne és csak idő kérdése, mikor tölti ki rajtam. Az utóbbi időben ez már hetente előfordul. Kezdek arra gondolni, szed valamit, esetleg kokszolhat régóta. De a lényeg, mindig én vagyok a hibás. Ő soha.
Gyakori, bántalmazó kapcsolatban.
Miért hagyod?
Köszönöm.
Ez lehet személyiség torzulás?
Szívemre téve a kezemet írom:
Annyit kértem legutóbb, ehessek normálisan az asztalnál, ott volt felnyitva a laptop-ja, nem fértem el. Ezt követően rádobta azt a sofa-ra, majd nekiállt puffogni. Mikor rászóltam, ezt miért kellett így, elkezdte a fejemet rángatni ...
Soha nem ütnék meg senkit, kivéve a jogos önvédelmet.
Elsétálok a szituációból inkább.
A provokáció lényege, hogy nem hagynak elsétálni vagy mennek utánad a szituációval. Gyakorlatilag kényszerpálya.
Szakítani kéne, ha ez már napirendi pont.
És az indokolja a bántalmazást?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!