Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem feküdtem le a barátommal és ő megharagudott. Mit tegyek?
Tegnap a barátommal romantikáztunk este, de csak az előjátékig jutottunk el, mert nem tudtam eléggé ellazulni és megmondtam, hogy most nem szeretnék szexelni. Nagyon megharagudott rám, mert úgy gondolja ez az ő hibája, pedig nincs semmi baj vele ugyan úgy kívánom és szeretem, viszont nagyon sok stressz van most az életembe és folyton kattog az agyam. (Érettségizni fogok májusban és aggódom a jövőm miatt, eleve stresszelős típus vagyok)
Mit tegyek, hogy megértessem vele hogy nem az ő hibája ez? Nagyon lelkiismeret furdalásom van az egész miatt....Más nőkkel is fordult már elő stressz miatt, hogy nem lazultak el eléggé a szexhez?
#7: Nem mindig a férfi a hibás... Kivéve mindig. Itt is ő lett. Volt kérdés elhízásról. Ha a férfi elhízott, a férfi hibája volt. Ha a nő elhízott... Akkor is. Akármilyen sztorit dobnak fel erre az oldalra, az esetek legalább 90%-ában a legtöbb nő simán kihozza, hogy a férfi a hibás és a rossz. Tökéletes példa ez a helyzet is... A férfi lelkifurdalást ébreszt, de a nő, nem. Pedig, a nőre is ugyanúgy mondhatnátok ám, mivel ő is felhúzta a srácot. Mindkét fél hibázott, mégis csak a férfi lett a hibás a női válaszok alapján.
Na, ez itt a probléma. Naponta tol itt egy csomó nő ilyen szövegeket szerencsétleneknek, akik feljönnek. Gyakorlatilag a legtöbb itteni női válaszoló a felelősségvállalás hiánya miatt és a saját frusztrációi miatt mások kapcsolatát húzza lejjebb.
Aki meg ezt megemlíti, arra dobnak pár beszólást és ennyi.
Az a legszomorúbb az egészben, hogy az érintettek észre sem veszik, mit művelnek az oldalon, csak hátradőlnek és élvezik, hogy megmondták ma is a tutit és elszidtak pár pasit.
#9: Hát, mivel van a környezetemben érettségire készülő, így de, eltudom képzelni. Sokkal könnyebb volt felkészülni az érettségire és több tanár közölte, hogyha lesz szóbeli, sokkal engedékenyebbek lesznek.
Nem, nem megyek le a te szintedre az utolsó mondatodhoz.
A barátod helyében , legközelebb az utolsó pillanatban én is meggondolnám magam. Á drágám , most még sem dugom be.
Milyen szidás jönne az itt lévő nőktől. Akkor is a barátod lenne a hibás , a dilis.
Pedig neki is jogában áll.
#14 Persze, hogy jogában áll.
Ha a férfi nem akarja, azt a nőnek is el kell fogadnia. Csak az a ritkább eset.
Van olyan, hogy valaki nem akar szexelni, és akkor semmi és senki sem tudja felizgatni. Pont. El kell fogadni. Amúgy sem csak szexből áll egy párkapcsolat.
Megharagudni a másikra azért, mert nemet mond, elég bunkó és éretlen dolog. Én gyakran belementem az exem kedvéért, akkor is, ha nem akartam - hamarabb szabadulok címszóval. Persze látszott az arcomon, hogy nem élvezem, és ő napokon keresztül azért szidott, mert nekem nem volt jó. Az orgazmusszínlelés sem lett volna jó neki, mert azt már a kapcsolat elején leszögezte, hogy szerinte a legundorítóbb dolog, ha a nők megjátssza az orgazmust, szóval én ne tegyek ilyet. Nem véletlenül lett ex, bár nem ez volt az egyetlen oka.
Én felnőtt férfi vagyok, ha nem, hát nem
Hülyeség ezen megsértődni, vagy drámázni.
#18 Egyetértek, ez meg a másik.
Tudom, hogy két különböző kapcsolat, de az én exemre az is jellemző volt, hogy amikor egyáltalán nem akartam, hogy ő csináljon velem valamit, mert nem kívántam, akkor is erőltette. Mondta, hogy legyen előjáték, hátha fel tud izgatni. Természetesen nem tudott, mert eleve nem voltam olyan hangulatban... Persze a fejemhez vágta, hogy ő persze megujjazott, de hiába, mert azt sem én kértem tőle.
Nyilván én is kielégítettem őt kézzel, illetve szájjal, de még akkor is idegbeteg volt. Ráadásul ő nem csak az ágyban, hanem az élet más területén is imádott parancsolgatni, hisztizni.
Szerintem nagyon rossz jel, ha valaki (akár férfi, akár nő) megharagszik a párjára, amiért nemet mond a szexre. Ha huzamosabb ideig látszólag ok nélkül nem lenne szex, az már nekem sem esne jól, de akkor sem sértődnék, hisztiznék, hanem próbálnám megbeszélni. Egy-két alkalomra nemet mondani még semmi, és aki ezt nem fogadja el, az egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!