Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott rám a barátnőm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 3 napja nagyon keveset foglalkoztam vele. Volt egy nap, hogy nem írtam rá és ő sem. Aztán írta, hogy csak tesztelt. Én meg egy bocsánatot írtam neki, és most nem válaszolgat2020. febr. 12. 11:44
2/7 anonim válasza:
Mi ez ovi, hogy tesztelgetés van?
Te meg ne mondd, hogy annyi idős nem volt, hogy egy 2 perc alatt megírható üzenetet nem tudtál megírni.
3/7 anonim válasza:
Írnám neki, hogy "tesztelgessen mást" és le is tiltanám.
5/7 anonim válasza:
Értsétek már meg srácok, hogy a nők 90%-a megsertodik, ha 1-2 napig nem keresed, mert ilyenkor úgy érzik, hogy sz*tsz rájuk, és nem érdekelnek téged.
Tényleg annyira nehéz írni egy Milyen volt a napod /Hogy vagy üzenetet?
6/7 anonim válasza:
#5, akkor is ha mindennap pontosan ugyanaz rá a válasz már évek óta?
7/7 anonim válasza:
Én vagyok fordítva bekötve, hogy úgy gondolom, hogy ha kíváncsi vagyok a másikra, akkor ráírok? Nem tesztelgetem és nem játszom el a sértődöttet, hanem jelzem, ha valami bajom van, hogy meg tudjuk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!