Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott rám a fiú, akivel alakultak már a dolgok. Hogyan engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
Màr a bizalmàt is elvesztettem... Ez màr majdnem 3 napja történt,azóta nem mertem vele beszélni se..2015. dec. 30. 15:34
1/8 RRR válasza:
kevés az infó
miért haragudott meg??
3/8 RRR válasza:
talán neki se válaszolt semmire se.....
1-es voltam
4/8 anonim válasza:
A kiengesztelés módja attól függ mivel bántottad meg.
6/8 BlackSword válasza:
Hát ha nem válaszolsz neki, mint nekünk, vagy még rosszabb, akkor ne is csodálkozz... Nem indítod jól a kapcsolatodat...
7/8 mikeXxX válasza:
Nagyon nehéz kitalálni talán írsz neki egy levelet ennyi az egész a férfiak nem kombinálnak mint a nők ez ennyire egyszerű !
8/8 anonim válasza:
biztos hogy nem válaszot, meg játszotta az elérhetetlent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!